Ibanez MP karca


>!
Ibanez MP
Merítés

Hamarosan érkezik a novemberi Merítés, ahol a Tudomány rovat is fegyvert és gázálarcot ragadott, s csatasorba állt a többi, első világháborúval foglalkozó szerkesztőtárs mellé.

Számos feltalálónak és tudósnak pont erre az időszakra villant fel a lámpa a fejében, így hosszadalmas anyagra készüljetek (teát, forró csokit, sütit bekészíteni az olvasás mellé). A világégésben – sokszor elsőnek – használt eszközökön kívül szó lesz kódfejtésről, a Lusitania elsüllyesztéséről, a Vörös Báróról, a kórházakról és a nyelvi nehézségekről is.

Tartsatok velem és az alábbi molyokkal, akik nélkül a rovat sem tudott volna elkészülni, nekik köszönöm a segítséget ebben a hónapban:

@Ákos_Tóth, @Cicu, @Sastojci, @giggs85, @lzoltán, @Kek, @Judiii, @Wiggin77, @Ikarosz, @AngelVia, @attatoth, @Katherine_Grey, @Kuszma, @vaclav322, @Light_House, @B_Niki, @timionthebranch, @pieta4, @Boglinc, @Hanging_Moss_9102, @Gregöria_Hill, @dokijano, @robinson, @miriel, @mojo68, @péter86, @Kalim_Pál, @NewL, @lilaköd, @Tigrincs, @mlas, @Boglárka_Madar, @E_W, @kolika, @Ancsúr, @Belle_Maundrell, @dianna76, @Lunemorte és @Sándor_Langer_Pudingman

26 hozzászólás
Hirdetés