Athenaeum_Kiadó KU karca


>!
Athenaeum_Kiadó KU
Megjelenésre várva

Eimear McBride
Kisbohémek

Fordította: N. Kiss Zsuzsa

Egy tizennyolc éves ír lány, aki nemrégiben érkezett Londonba színinövendéknek, megismerkedik egy nála jóval idősebb férfival, az ismert színésszel. A lány naiv, elbűvöli a nagyvárosi élet, a férfit azonban nem is egy démon kísérti, s félő, hogy ez mindkettejüket a vesztébe sodorja.
A Kisbohémek egyetlen évbe sűrített, megragadó beszámoló szenvedélyről és ártatlanságról, a felnőtté válás örvényeiről és szorongásairól, az érzékek felfedezéséről az 1990-es évtized Londonjának zűrzavarában. A szerző tabukat nem, csak a szerelem hatalmát ismeri.

A többnyire margón kallódó művészek, kiútkereső bohémek világában játszódó regény Eimear McBride második kötete, amelyben az írónő egy viharos kapcsolat krónikásaként kamatoztatja fergeteges mesélőkedvét és magával ragadó beszédmódját.

Tervezett megjelenés dátuma: 2018. 11. 06.
Előrendelhető: https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/kisbohemek

Eimear McBride 1976-ban született Liverpoolban, ír szülők gyermekeként, jelenleg Londonban él. 2013-ban robbant be az angolszász irodalmi életbe A Girl Is a Half-formed Thing (Egy lány, az valami félkész dolog) című regényével, majd 2016-ban jelentette meg második kötetét, a Kisbohémeket. Mindkét könyvét díjjelölések és díjak egész sora kísérte.

Kapcsolódó könyvek: Eimear McBride: Kisbohémek

Eimear McBride: Kisbohémek
Hirdetés