Agave_Könyvek KU karca


>!
Agave_Könyvek KU
Megjelenésre várva

George R. R. Martin: Éjvadászok
megjelenés: november 29.

Előrendelhető 35% kedvezménnyel: https://www.agavekonyvek.hu/konyvek/ejvadaszok

Az év utolsó megjelenése egy igazán különleges és egyedülálló gyűjtemény lesz George R. R. Martintól az Éjvadászok (Nightflyers) televíziós sorozat megjelenése alkalmából. Hosszas kutatás és egyeztetés után nagy örömmel mutatjuk be nektek ezt a keménytáblás kiadásban érkező könyvet, ami új fordításban tartalmazza a Nightflyers c. Locus- és Seiun-díjas történetet (el is tértünk a korábbi magyar címétől), ezen kívül pedig találhattok benne még egy kisregényt (A Féreg Házában) és további négy novellát. Mind Martin Ezer világ nevű sci-fi univerzumában játszódnak, ami a Trónok harca világraszóló sikere óta háttérbe szorult, pedig nem kevésbé eredeti és izgalmas történetek helyszíne.

Aki esetleg nem látta volna még a Nightflyers trailerét, annak mindenképp érdemes megnéznie! Várhatóan december elejétől adja a Syfy, jövő februártól pedig a Netflixen is látható lesz: https://www.youtube.com/watch…

Fontosnak tartjuk ismételten kiemelni, hogy ez a kötet a címe ellenére tartalmában nem felel meg az amerikai Nightflyers novelláskötetnek. Mi szándékosan más történeteket válogattunk össze, hiszen az abban lévők már elérhetőek magyarul.

Tartalomjegyzék:
A Greywater-állomás személyzete (Men Of Greywater Station)
Éjvadászok (Nightflyers)
Csillaglány (Starlady)
Az üvegvirág (The Glass Flower)
A Féreg Házában (In The House Of The Worm)
Sötét, sötét alagutakban (Dark, Dark Were The Tunnels)

Kapcsolódó könyvek: George R. R. Martin: Éjvadászok

George R. R. Martin: Éjvadászok
51 hozzászólás
Hirdetés