Galaktika KU karca


>!
Galaktika KU
Akciók! – Metropolis Media

Csodás napra virradtunk!

Előrendelhetővé Ronil Caine újabb SF thrillere a Rémteremtő. Az alábbi linken lehet előrendelni!

Rémteremtő
https://galaktikabolt.hu/termek/remteremto/

Ha egy technológia lehetővé tenné, hogy valósággá változtasd a gondolataidat, mihez kezdenél? Meggazdagodnál? Illuzionistaként sztár lennél? Segítenél másoknak? Vagy eltakarítanád a szabadlábon lévő bűnözőket? Miért is ne, egy gondolat nem hagy semmilyen nyomot, nem igaz?

Dai intelligens fiatalember, aki barátjával, Artival megalkot egy gondolataikat megjelenítő gépezetet. A testet öltő gondolatok azután bármire képesek. Habár Dai a világot kívánja jobbá tenni, a drasztikus módon szaporodó titokzatos halálesetek száma az ismert bűnözők körében hamar felkelti a rendőrség figyelmét. A pszichológiai macska-egér játékban pedig annak az igazsága győz, aki a legtovább bírja a szabályok nélküli küzdelmet.

Vajon meddig tudja Dai uralni a maga teremtette szörnyeket? Vagy elméje sötét bugyrai végül őt magát is elnyelik?

Ronil Caine második regénye hozza a Lilianben megismert filmszerű, gyors ütemű történetvezetést, de mindenre rátesz még egy lapáttal. SF alapokra épülő thriller, ami az elme legsötétebb barlangjaiba kalauzolja el az olvasót, pontosabban azoknak lakóit hozza ki a felszínre.

„Úgy jó, ahogy van.”

– Lőrincz L. László a szerző első regényéről

„Letehetetlenül izgalmas.”

– 168 óra a szerző első regényéről

Figyelem! A kötet előrendelhető! Várható megjelenési dátuma 2018. szeptember 19. Amennyiben más termékkel együtt kerül kosárba, a postázással megvárjuk a könyv megjelenését.

Dedikált példányt szeretnél Ronil Caine legújabb regényéből? Mit kell tenned?

Megrendeled a Rémteremtő könyvet a webshopunkon és a Pénztárnál a megjegyzésrovatba beleírod, hogy kinek és milyen szöveggel szeretnéd dedikáltatni a könyvet: például Gézának születésnapjára, VAGY: Liliánának karácsonyra VAGY CSAK EGYSZERŰEN: Balázsnak.

Fontos: a nevet egyértelműen írd bele a megjegyzésrovatba. Az aláírás hetente történik, ezért a megrendelésed kiszállítása emiatt tovább tarthat.

Ha nem töltöd ki a megjegyzés rovatot, vagy nem írsz bele nevet, akkor a példányodba nem kerül aláírás!

Az akció időtartalma 2018. december 10., hétfő éjfélig leadott megrendelésekre vonatkozik, amelyeket karácsonyig kiszállítunk a szerző dedikálásával ellátva.

Kapcsolódó alkotók: Ronil Caine

Hirdetés