borostyan karca


borostyan>!
Borítómánia

Először is köszönöm a türelmeteket. Közbejött az élet így nem tudtam hamarabb összegezni a válaszaitokat, amit egyébként szintén köszönök! :)

Döntés született.

A Borítómánia zóna házi szabályai a következőképpen alakulnak:

– Többszöri borítóposztolás megengedett (kivéve ha egy héten belül történt, akkor törölni fogom a második karcot) de ha lehetséges, akkor a keresőbe beírva előtte nézzétek meg, hogy szerepelt-e már a borító a karcok között a zónában. Köszönöm!

– A túlnyomó többség örömmel venné, ha a könnyebb rákeresés érdekében a borító alá ki lenne írva az adott könyv szerzője és címe. Így kérek mindenkit, hogy ezentúl ezt karcoljátok a borítóval együtt és ha még a könyv adatlapját is becsatolnátok az csodás lenne! spoiler Köszönöm! (Igen ez szabály lett :) Ui: csak a képes karcokra nézve kötelező. (Szerk. kieg.: páran kérdezték, hogy mi ennek a célja/értelme, íme: mert egy közös szabályt kellett hozni, ami minden borítóképre vonatkozik. A szerzőt és a nevét pikk pakk oda lehet írni, ellenben a könyv és a szerző nem mindig van fent a Moly adattárában. Voltak, akik külön jelezték, hogy nekik így könnyebb a keresés telefonon ha a neten utána akarnak olvasni, egyrészt. Másrészt, ha a karcban szerepel a szerző neve és a könyv vagy sorozat címe, akkor a kereső kiadja a karcot, mint találatot. Ha nem írod be, csak csatolod az adatlapot, nem adja ki keresési találatnak.

Tekintsd ezt úgy, mint egységes karcolás a keresések megkönnyítésére. Ha visszanézel, mindenki így teszi ki :)

– A blogbejegyzések linkjeit ezentúl is szívesen látjuk spoiler de ha lehet ne csak a linket adjátok meg, hanem pár sort azért írjatok a bejegyzésről, mi található ott ha odakattintanak az olvasók!

– Kiadói és szerzői „reklámok”. Ez kemény dió. Egyelőre abban maradtam magammal, hogy egyéni elbírálást fog képezni, de mindneképpen törlésre kerül majd a karc, ha a szerző semmi mást nem csinál a Molyon csak a könyveit hirdeti. (Igen: meg fogom nézni). Ha annyiból áll az össz Molyos tevékenysége, hogy mindehova betolja a könyveit akkor a karc törlésre kerül!

Bármilyen kérdés vagy észrevétel kapcsán nyugodtan keressetek meg akár itt (kukacoljatok be) vagy privátban.

A fenti szabály a mai naptól lép érvénybe, tehát 2018.09.04-től.

Köszönöm a figyelmeteket.

Jó borítónézegetést! :))

11 hozzászólás
Hirdetés