csgabi MP karca


>!
csgabi MP
Budapesti Molyklub

Kedves klubtagok, és mindazok, akik megmozdulásunkban részt vettek!

Ma, február 3-án @Tigrincs-csel és Szabival eljuttattuk az összegyűjtött könyveket Bőnybe, és átadtuk a könyvtárvezetőnek. Majdnem 300 könyv gyűlt össze, jó volt látni, hogy ilyen sokan összefogtunk, hogy segítsünk.

Hogy hogyan kezdődött? @zsana85 karcával: https://moly.hu/karcok/1012701 Ezután írtam neki, és megkérdeztem, melyik településről van szó, és ezzel elindult a lavina, nem volt megállás. :-) 2000 után megjelent szép- és szórakoztató irodalmat gyűjtöttünk, de volt a dobozokban a kilencvenes években kiadott illetve más kategóriába tartozó könyv is kis számban. A fontos az volt, hogy ajándékozható állapotúak legyenek, és olyanok, amik nem fognak a polcokon heverni magányosan, hanem kézbe is veszik őket.

A mai télbúcsúztató nap hangulat fergeteges volt, amikor megérkeztünk, az ovisok farsangja éppen befejeződött, a kicsi elmentek az ovi udvarára kiszebábut égetni, a nagy teremben maradt gyerekek és felnőtt továbbra is nagyon jól érezték magukat.
A könyveket a könyvtárban tettük le, és átadtuk a könyvtárvezetőnek, Ignáczné Buruczky Erikának. Erika megmutatta a könyvtárat, beszélgetésre is volt idő, mielőtt visszaindultunk volna Budapestre. A társaság nagyon kedves és lelkes, le a kalappal előttük, hihetetlen energia van bennük. Ha valaki Bőnyben lakik, csak azt mondhatom neki: járjon a könyvtárba! :-)

Minden klubtagnak és klubon kívüli molynak, a megkeresett íróknak nagyon köszönöm a segítséget és a felajánlásokat, a könyvek nagyon jó helyre kerültek, bizonyíthatjuk. :-)
És akiket segítettek:
Péterfy-Novák Éva @Novák_Éva
Benedek Szabolcs
Szántó Dániel @szntodniel
Farkas Balázs @fbdbh
Tiszlavicz Mária @TiszlaviczMarcsi
@Radena
@pwz
három könyvtáros kollégám
és a Budapesti Molyklub tagjai.

Ezenkívül köszönet illeti a @gabokiado-t, amiért mellénk állt, és 36 darab könyvvel segítette a bőnyi könyvtár állományának gyarapodását. Illetve külön köszönöm @JPityu-nak, hogy postai úton 15 könyvet juttatott el Nagykátáról Bőnybe. Mind a két csomag megérkezett!

Mivel az összefogás ilyen sikeres volt, szeretném folytatni, a gyűjtést nyitottabbá tenni, és tavasszal is eljuttatni könyveket a könyvtárba. Erről írok majd nektek később.

Képeket kicsit később mutatok majd nektek.

17 hozzászólás
Hirdetés