Fireheart karca


Fireheart>!
ACOTAR

Kedves zónatagok!
Először is szeretnék boldog új évet kívánni mindenkinek!
Nagyjából egy hónapja karcoltam utoljára zónagazdaként, de úgy érzem, megint meg kell tennem, talán néhány dolog nem volt teljesen tiszta.

Akik újak a zónában, azokat kérem, hogy nézzék vissza a karcokat – nem csak azért, hogy ne kerüljön ki többször ugyanaz a kép, hanem mert tényleg érdemes megnézni, milyen fanartokat vagy memeket találtak mások, szerintem sok tartalmas karc gyűlt össze. Ha valakit egyszerre egy féle dolog érdekelne, vannak jelölőink, amik megkönnyítik a tematikus keresést. Lásd: |SJMart, |SJMmemes, |SJMnews, |SJMextras, |SJMreveal. Használjuk egypáran, nem kötelező, de lehet csatlakozni.
Nyilván nem lehet az összes karcot észben tartani, ezért is szoktam/szoktunk és én továbbra is fogok szólni, ha valami már szerepelt a zónában. Köszönöm azoknak, akik ezen nem sértődtek meg, hanem segítették a zóna működését azzal, hogy eltávolították a karcot – lehet, hogy van aki nem ért velem ebben egyet, viszont zónagazdaként nem örülnék neki, ha ugyanazok a dolgok halmozódnának.
A spoilerek jelölése továbbra is kötelező, ezt úgy lehet megtenni, hogy a karchoz hozzáadjátok az adott könyvet, majd bepipáljátok a megjelenő „cselekményleírást tartalmaz” mezőt. Ez eddig nagyon szépen megy, köszönöm az ezzel kapcsolatos együttműködést.
Megint megkérlek titeket, hogyha bármilyen fanartot osztotok meg, jelöljétek meg valamilyen módon az alkotót! Ha a képen olvasható a neve, weboldala, akkor el lehet tekinteni ettől, egyéb esetben kérlek egy nevet vagy linket adjatok meg – ha már karcoljuk a képeiket, legalább ennyi tiszteletet adjunk meg nekik. Leírtam a múltkor is, de a biztonság kedvéért megint leírom: rajzoknál a pinterest, google és tásaik nem megfelelő források.
Már csak részletkérdés, de igyekezzünk igényes, jó minőségű képeket hozni, illetve ha screenshotolva hozunk, vegyük a fáradtságot, hogy levágjuk a nem idekapcsolódó részeket!

Köszönöm ha elolvastátok, és be is tartjátok a fentebbieket; bármilyen kérdéssel, kéréssel bátran forduljatok hozzám.
Mindenkinek Sarah J. Maas könyvekben gazdag 2018-at kívánok!
@Fireheart

A gif forrása: http://meiradynams.tumblr.com

15 hozzászólás