Népszerű karcok

>!
Könyvmolyképző KU
Megjelenésre várva

– Már előrendelhető! –

„Teljesen beszippant, nagyszerű olvasmányélmény.” – Publishers Weekly

„Szenvedélyes és merész. Letehetetlen.” – USA Today

„Feszültség, rejtélyek, szerelem, ármánykodás, akció. Kihagyhatatlan.” –Huffington Post

Olvasd el te is!
Csapj le rá MOST -21% kedvezménnyel :) Katt a linkre:
» https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/sarah-j-m…

6 hozzászólás
>!
Amrita IP

eddig minden könyvbemutatómon ott volt, az első lesz, hogy nincs velem. bár az utolsón már nem sok türelme volt fényképezni, de azért rettentő büszke volt. előző nap fél éjszaka ő ragasztotta a díszletet anyuval, meg tündérkavicsot gyártott.
készülődés közben egy pillanatra megállok, smink előtt, konty fonás közben: a tükörből egy másik arc néz vissza rám. nem az enyém. vagyis a sajátomon látom meg azt az orrot, azt a tekintetet. nem tudom, van-e honnan visszanézni. de a tükörben mégis azt az ismerős, csibészes félmosolyt, szemhunyorítást látom.

és az apám lánya elindul a bemutatóra.

2 hozzászólás
>!
Disznóparéj_HVP IP
Képregény

Néhány promóciós célzatú Northlanders fotó, küldeném
@Ivenn -nek és mindenkinek, aki szereti. :D

Továbbiak jőnek majd kommentben:

Kapcsolódó könyvek: Brian Wood: Northlanders 1. – The Anglo-Saxon Saga

Brian Wood: Northlanders 1. – The Anglo-Saxon Saga
16 hozzászólás
>!
Gyula_Böszörményi IP

Bár hétköznap ritkán teszem, most mégis írok egy rövidke karcot, hírt adván házunk tája egy fontos eseményéről. A kép, ami a szöveg fölött áll, félreértésekre adhat okot, úgyhogy gyorsan tisztázom: nem fejeztem be új könyvet, sőt, gyakorlatilag mióta a szem-macera tart, dolgozni sem nagyon tudtam. Úgy volt, hogy kijön karácsonyra egy új könyv, de aztán a kiadóm elhalasztotta, úgy érezvén, nem itt a helye – azt hiszem, igazuk volt.
Tehát a kép valami másra vonatkozik. Sok éve vezettem havonta egyszer a Könyvkóstoló irodalmi esteket, amit feleségem szervezett – szerettük csinálni, de most vége. A részleteket elolvashatjátok az alábbi linket. Figyelmébe ajánlom minden olvasó embernek a cikk végén lévő listát – csodás évek voltak!
https://librarius.hu/2018/12/11/itt-a-vege-bucsuznak/…

Kapcsolódó alkotók: Böszörményi Gyula

1 hozzászólás
>!
Nuwiel SP

@Vladi múltkor azt javasolta, építsek polcot a könyvekből, ha több helyre van szükségem. Jelentem, a mai szállítmány kibontása után megtettem az első lépéseket.

3 hozzászólás
>!
General_Press_Könyvkiadó KU
Megjelenésre várva

Januári romantikusunk:
Julie Klassen: A társalkodónő titka
Lady Marianna Mayfieldet hatalmas meglepetésként éri, amikor a férje bejelenti: még aznap elhagyják bathi házukat, és egy távoli vidékre költöznek. A féltékeny férfi így akarja megszakítani a csalfa neje és annak szeretője közötti viszonyt. Mariannának nehezére esik a gyors váltás, ráadásul hites ura parancsa szerint senkit sem vihet magával a személyzetből. Ez a nap azonban nem csak kellemetlen meglepetéseket tartogat számára: váratlanul betoppan az egykori társalkodónője, a zárkózott Hannah Rogers. Marianna mindig is kedvelte a lányt, aki korábban felmondás nélkül, titokban távozott; de az utolsó találkozásuk óta mintha megváltozott volna… Vajon miért kellett Hannah-nak elhagyni a házat? Talán csak nem ejtették rabul a szívét?
Lady Mayfieldnek kapóra jön az alkalom: rábeszéli Hannah-t, hogy szegődjön újra a szolgálatába, és kísérje el a nemkívánatos útra. Azt azonban egyikük sem gondolja, hogy ez az utazás örökre megváltoztatja és gyökeresen felforgatja mindannyiuk életét – és a kalandok végére két zaklatott szív is megnyugvásra talál.

Megjelenik: január. 14.

1 hozzászólás
Hirdetés
>!
Maxim_Kiadó KU
Megjelenésre várva

Furia kalandjai folytatódnak. Megjelent A betű mágusa folytatása, A sötétség oldalai! Egy kis ízelítő:

Furia egyre mélyebbre hatol a könyvek varázslatos világába. Az ősrégi könyvtárak és fantasztikus történetek birodalma fölött a zsarnoki három család uralkodik. Egy titkos helyről, a Szentélyből irányítják minden könyvmágus és könyvönkívüli történetét. Ám Furia és a társai ellenállást tanúsítanak. Hogy a világukat megszabadítsák az elnyomóktól, elindulnak, hogy a veszélyek dacára a rejtett menedékhelyeken keresztül megkeressék a hatalom központját ˗ és a könyvmágia legnagyobb titkára bukkannak.

A könyvbe bővebben beleolvashatsz ide kattintva:
https://www.olvas.hu/uploads/media/file/0001/06/49d7896…

Ide kattintva pedig 30% kedvezménnyel megrendelheted:
https://www.olvas.hu/termekek/mx1065-a-sotetseg-oldalai

Kapcsolódó könyvek: Kai Meyer: A sötétség oldalai

Kai Meyer: A sötétség oldalai

Kapcsolódó alkotók: Kai Meyer

>!
Amrita IP

Ronda hosszú link bocsánat, de ez volna a könyvbemutatónk videó felvétele. :) Jóóóó volt! és örömmel jelenthetem hogy maradt még eladatlan könyvpéldány, hamarosan jelentkezünk az infóval, hogy hogyan lehet rájuk szert tenni.

https://www.facebook.com/rigothestoryteller/videos/3448…

ráadás novella amit említettem a beszélgetésben: http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/lovranits-julia-vil…

Kapcsolódó könyvek: Lovranits Júlia Villő: Macskakő

Lovranits Júlia Villő: Macskakő

Kapcsolódó alkotók: Berecz Krisztina

6 hozzászólás
>!
Maxim_Kiadó KU
Megjelenésre várva

A Sötét elmék-sorozat folytatódik! Egy kis ízelítő:

Öt év telt el az úgynevezett rehabilitációs táborok felszámolása óta, ahová számtalan Pszí-gyereket zártak. A már tizenhét éves Suzume az ideiglenes kormány szóvivője lesz, a Pszí-gyerekek jogaiért harcol a téves információk és előítéletek egyre növekvő hullámában. Ám amikor azzal vádolják, hogy szörnyű bűncselekményt követett el, újra kénytelen elmenekülni, hogy életben maradjon.

Zu elhatározza, hogy tisztázza a nevét, ám közben kénytelen kellemetlen szövetségre lépni két titokzatos Pszí-gyerekkel, Romannal és Priyankával, akik vagy segítenek neki ártatlanságát bebizonyítani, vagy elárulják, mielőtt esélye lenne bizonyítani. De ahogy biztonságos menedéket és válaszokat keresve együtt utaznak, Zu közelebb kerül hozzájuk, és megtanul bízni bennük; közben az ország újjáépítésének látszata alatt még sötétebb titkokra találnak. Zu sorsa és minden Pszí-gyerek jövője forog kockán. Zu hallatja a hangját, és szembeszáll azokkal, akik el akarják nyomni, háttérbe akarják szorítani a Pszi gyerekeket és megmenti azokat, akik egykor védelmezői voltak.

Ide kattintva bővebben beleolvashatsz:
https://www.olvas.hu/uploads/media/file/0001/06/dbb2b7e…

Ide kattintva pedig 30% kedvezménnyel megrendelheted:
https://www.olvas.hu/termekek/mx1060-sotet-orokseg

Kapcsolódó könyvek: Alexandra Bracken: Sötét örökség

Alexandra Bracken: Sötét örökség

Kapcsolódó alkotók: Alexandra Bracken

1 hozzászólás
>!
Zsófi_és_Bea P
Jellegzetes épület, helyszín a könyvben

„A Ryoanj templomkertben történt valami. A fehér homokkal borított parkban, melyet tengerparthoz akartak hasonlatossá tenni, tizenöt szikla állt, hetes, ötös és hármas csoportokban. Ichiro elmagyarázta, ha az ember leül, és megszámolja őket, csak tizennégy jön ki.”

Kapcsolódó könyvek: Takeshi Kitano: Fiú

Takeshi Kitano: Fiú