Emoke_Vagasi eseménye


>!
Emoke_Vagasi

Wake-Up! Day

HelyszínPapp László Sportaréna
Időpont2017. április 1., 10:00 – 2017. április 1., 19:00

Képzelj el egy olyan napot, amely a stresszről, a rohanásról, és a pénzről szól! De úgy, hogy ez a nap egy örök élmény, és életed legmeghatározóbb, maradandó pozitív változását hozza! Egy olyan napot, melynek Te vagy a legfontosabb szereplője, miközben azokat a világsztárokat és hazai kiválóságokat hallgatod, akiket a Wake-Up! Day keretében hívtunk meg Magyarország egyik legnagyobb színpadára.

Miért?

Mert missziónk, hogy minden hozzád hasonlóan nyitott elméjű és szívű embernek megmutassunk az önismerethez, sikerhez, jólLéthez vezető utat – jól működő, világszinten bevált módszereket; hogy sikersztorikkal, konkrét tudással, kézzel fogható eszközökkel, azonnal alkalmazható technikákkal segítsünk abban, hogy erről a transzformációs napról úgy indulj haza, hogy nincs már akadály, csak feladat, és tudod: minden, amit szeretnél, elérhető számodra. Hiszünk abban, hogy az igazi boldogsághoz az önismerethez vezet – csak el kell indulnod rajta. Lépj ki a komfortzónádból, told ki velünk és vendégeinkkel a határaidat 2017. április 1-jén!

ELŐADÓINK

** Lisa Nichols – a világ egyik legkeresettebb transzformációs trénere, A Titok című film sztárja, a JólLét Most és számos más bestseller szerzője – kiadónk egyik kedvenc szerzője!

** Marisa Peer – a hipnózis nagymestere, vezető sztárterapeuta, aki a királyi családokon és olimpiai sportolókon kívül számos hírességgel dolgozik együtt; a Rendíthetetlen önbizalom és más bestsellerek szerzője, médiaszemélyiség. Ő is kiadónk sztárszerzője – könyve már elérhető webshopunkban.

** Jeffrey Allen – szoftvermérnökből lett energiagyógyász, rendkívüli lifecoach.

** Dr. Kemény Dénes – válogatott vízilabdázó, aki 15 éven keresztül vezette a magyar válogatottat, ma a Kemény Dénes Vezetői Akadémia elismert tanácsadója.

** Pásztor Anna – magával ragadó, sodró, szédítő, megrázó, gondolkodtató énekes – és életművész.

** Hosszú Katinka és Shane Tusup –

Tartogatunk még meglepetésvendégeket, akiket hamarosan felfedünk!

** Ez a pár 2016 legnagyob viharait kavarta és sikereit aratta. És ők kik lehetnek? ;)

Kövessetek bennünket!

Résztvevők (2): Emoke_Vagasi, Vojo

Kapcsolódó könyvek: Lisa Nichols – Janet Switzer: JólLét most · Marisa Peer: Rendíthetetlen önbizalom · Vishen Lakhiani: A csodálatos elme kódja

Lisa Nichols – Janet Switzer: JólLét most
Marisa Peer: Rendíthetetlen önbizalom
Vishen Lakhiani: A csodálatos elme kódja

Kapcsolódó alkotók: Lisa Nichols · Vishen Lakhiani · Marisa Peer