Biry P eseménye


>!
Biry P

ÜKH (Ünnepi Könyvhét) ajándékozás 2019 – személyes átadás

HelyszínÜnnepi Könyvhét helyszínei
Időpont2019. április 10., 15:25 – 2019. május 3., 23:59

Folytatom a jó kis hagyományunkat, miszerint a Könyvfeszt és a Könyvhét sem maradhat ajándékozás nélkül.
FONTOS VÁLTOZÁS: KÉT ESEMÉNY LESZ, EZ A CSAK SZEMÉLYES ÁTADÓS ESEMÉNY!!! A postázós társ-esemény @B_Vivien_Kitti vezetésével itt található:
https://moly.hu/esemenyek/ukh-unnepi-konyvhet-ajandekozas-2019-postazos

De akkor lássuk a részleteket!

Először is, néhány dolog magáról az ajándékozásról:
– SZEMÉLYES találkozás útján adjuk át egymásnak a csomagokat! (Idén, mivel külföldről nem tudok még rendezkedni, ha valaki késik, esetleg nem is küldd csomagot, ezért postázásra nincs lehetőség!)
– Az Ünnepi Könyvhét ideje alatt (4 nap) bármikor összefuthattok (erről akár fotót is küldhettek nekem), de szervezünk majd a SZOMBATI napra egy nagy talit is (JÚNIUS 15.!), hátha lenne kedvetek több Mollyal is ismerkedni, a nagy költekezés közben!
– A jelentkezés határideje: MÁJUS 3. ÉJFÉL (Mivel a Könyvfesztivál utáni időpont, így mindenki tudja rendezni a vásárlásait és a polcait, kívánságlistáját)
– Sorsolás: Még azon a hétvégén, de legkésőbb MÁJUS 5. (VASÁRNAP) estig, ha addig nem kaptad meg az ajándékozott személy adatait sikíts, „ha nem jelentkeznék meghaltam, …vagy kések” :)

– Átadási határidő: JÚNIUS 16. Ha bármi közbejönne, ami miatt nem tudod a 4 nap alatt átadni/kézbesíteni az ajándékot, akkor jelezz nekem, hogy egyeztetni tudjuk az ajándékozóddal. Gondolok itt hirtelen betegségre, ami nem betervezhető.
– A szombati találkozó részleteit hozom később! :)

– Ha pedig az JÚNIUS 15. (SZOMBAT) találkozó idejére programod keletkezik, akkor legkésőbb JÚNIUS 10. (hétfő) estig jelezd felém, hogy tudjak róla, és hogy az ajándékozóddal tudjatok másik időpontot egyeztetni :)

Konkrét megkötések:
– Jelentkezés: Részt veszek gomb, és Kérdőív kitöltés!
A RÉSZT VESZEK gomb megnyomása a szabályok automatikus elfogadását jelenti, tehát a résztvevő elfogadja, hogy a szabályok be nem tartása következményekkel jár, tehát a késés és az érkező csomagra nem visszajelzés (karc formájában képpel) negatív visszajelzést von maga után!
– Kérdőív: KÉSŐBB!!
– Tavaly adtam lehetőséget azoknak, akik szerettek volna kreatív csomagot adni, és volt is aki élt vele, így igény szerint idén is OPCIONÁLIS téma lesz, előszedem a tavalyi kérdőívet, ahol mindenki választhatott, hogy, ha az AJÁNDÉKOZÓnak olyan kedve van, akkor milyen témájú csomagot SZERETNE! Ez nem kötelező, mindenki megkapja, hogy a másik miket adott meg, ha találsz olyat, ami megfog és van kedved küldHETsz olyan csomagot, de SENKI NEM VÁRHATJA EL!!!!

– Az idén még egy kis csavar, ha összeállt a kis csapat, akkor kiküldök egy harmadik kérdőívet majd, amire kérek mindenkit, hogy lehetőségei szerint minél előbb válaszoljon!

– Az ajándékozáson negatív visszajelzést kapott Molyok NEM vehetnek részt, legalább 6 hónapos, aktív Moly tagság szükséges a részvételhez!
FONTOS!!! És legalább 1 sikeres részvétel ajándékozás eseményen, amiről karc is született! Vagy személyes kezességvállalás olyan résztvevőtől, akit személyesen ismerek, vagy sikeresen részt vett az én korábbi esemenyeim egyikén!
SZABÁLYZAT: https://moly.hu/karcok/874115
– Mindenkitől kérek egy polcot, amin min. 10 db könyv szerepel, amit nagyon szeretnétek! Nincs megkötés! Lehet kívánságlista is! A könyveknek nem kell témába illeniük!
MEGKÖTÉS minimum 10 db:
– KÖNNYEN BESZEREZHETŐ,
– elfogadod PUHA KÖTÉSben is, VAGY pedig akár NEM ÚJONNAN is. Pl. Ward A király könyve csak a 10 db-on felül kerülhet a polcra, érthető okokból. – Ez asszem értelmét vesztette, de példának jó volt…
– nem tudom mennyire van még relevanciája, de 4000,-Ft ALATTI beszerzési árú könyv
– Ha konkrét óhajod van a könyvvel kapcsolatban (kemény kötést szívesebben fogadnál, jobban szereted egy bizonyos borítóképpel, …stb.), akkor azt jelezd a könyvnél megjegyzésben! spoiler
– A polcon a JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐIG lehet változtatni, utána nem!

– És persze a nasiknál ne feledkezzünk meg arról, hogy tavasz lesz, és lehet, hogy 40ºC, vagy esni fog (esővédelem!) :)

KÉPEK, CSOMAGOK:

Résztvevők (4): Biry P, Lily96, nyulacskalma P, Meeraval_Marnath P

1 hozzászólás