B_Vivien_Kitti P eseménye


>!
B_Vivien_Kitti P

ÜKH (Ünnepi Könyvhét) ajándékozás 2019 – postázós virtuális

Időpont2019. április 10., 15:32 – 2019. május 12., 23:59

Folytatom a jó kis hagyományunkat, miszerint a Könyvfeszt és a Könyvhét sem maradhat ajándékozás nélkül.
FONTOS VÁLTOZÁS: KÉT ESEMÉNY LESZ, EZ A CSAK POSTÁZÓS ESEMÉNY!!! A személyes átadós társ-esemény @Biry vezetésével itt található:
https://moly.hu/esemenyek/ukh-unnepi-konyvhet-ajandekozas-2019-szemelyes-atadas

De akkor lássuk a részleteket! Kérlek olvasd el, még ha hosszú is, vannak benne fontos, és új információk!

Először is, néhány dolog magáról az ajándékozásról:
– POSTÁZÁS útján adjuk át egymásnak a csomagokat!
– A csomagot minimum ajánlva adjuk fel, mert így nyomonkövethető, de érdemes megnézni a Vaterafutár, a csomagautomata, foxpost és egyéb postázási lehetőségeket is, mert amellett, hogy biztonságosabbak, még jóval olcsóbbak is!
– A jelentkezés határideje: MÁJUS 10. ÉJFÉL (Mivel a Könyvfesztivál utáni időpont, így mindenki tudja rendezni a vásárlásait és a polcait, kívánságlistáját)
– Sorsolás: Még azon a hétvégén, de legkésőbb MÁJUS 12 (VASÁRNAP) estig, ha addig nem kaptad meg az ajándékozott személy adatait sikíts, „ha nem jelentkeznék meghaltam, …vagy kések” :)

– POSTÁZÁSI határidő: JÚNIUS 7. (PÉNTEK) Az Ünnepi Könyvhetet megelőző hétvégén és hétfőn lesz Pünkösd, ezért nem megérkezési, hanem POSTÁZÁSI határidőt adok meg nektek, eddig postára kell adni a csomagokat, hogy az ünnepi postarendet figyelembe véve, tutira célba érjen a csomag.
– A csomagok BONTÁSÁNAK időpontja: JÚNIUS 15. (SZOMBAT) Együtt nyit mindenki, a személyes átadósokkal, így lesz igazi Könyvheti ajándék mindenkinek, HA esetleg mégis nyitottál, amit nem szeretnék, de ha mégis, akkor NE hozz karcot a nyitási időpont előtt!!!

Konkrét megkötések:
– Jelentkezés: Részt veszek gomb, és Kérdőív kitöltés!
A RÉSZT VESZEK gomb megnyomása a szabályok automatikus elfogadását jelenti, tehát a résztvevő elfogadja, hogy a szabályok be nem tartása következményekkel jár, tehát a késés és az érkező csomagra nem visszajelzés (karc formájában képpel) negatív visszajelzést von maga után!
– Kérdőív: KÉSŐBB!!
– Tavaly adtam lehetőséget azoknak, akik szerettek volna kreatív csomagot adni, és volt is aki élt vele, így igény szerint idén is OPCIONÁLIS téma lesz, előszedem a tavalyi kérdőívet, ahol mindenki választhatott, hogy, ha az AJÁNDÉKOZÓnak olyan kedve van, akkor milyen témájú csomagot SZERETNE! Ez nem kötelező, mindenki megkapja, hogy a másik miket adott meg, ha találsz olyat, ami megfog és van kedved küldHETsz olyan csomagot, de SENKI NEM VÁRHATJA EL!!!!

– Az ajándékozáson negatív visszajelzést kapott Molyok NEM vehetnek részt, legalább 6 hónapos, aktív Moly tagság szükséges a részvételhez!
FONTOS!!! És legalább 1 sikeres részvétel ajándékozás eseményen, amiről karc is született! Vagy személyes kezességvállalás olyan résztvevőtől, akit személyesen ismerek, vagy sikeresen részt vett az én, vagy @Biry korábbi esemenyei egyikén!
SZABÁLYZAT: https://moly.hu/karcok/874115
– Mindenkitől kérek egy polcot, amin min. 10 db könyv szerepel, amit nagyon szeretnétek! Nincs megkötés! Lehet kívánságlista is! A könyveknek nem kell témába illeniük!
MEGKÖTÉS minimum 10 db:
– KÖNNYEN BESZEREZHETŐ,
– elfogadod PUHA KÖTÉSben is, VAGY pedig akár NEM ÚJONNAN is. Pl. Ward A király könyve csak a 10 db-on felül kerülhet a polcra, érthető okokból. – Ez asszem értelmét vesztette, de példának jó volt…
– nem tudom mennyire van még relevanciája, de 4000,-Ft ALATTI beszerzési árú könyv
– Ha konkrét óhajod van a könyvvel kapcsolatban (kemény kötést szívesebben fogadnál, jobban szereted egy bizonyos borítóképpel, …stb.), akkor azt jelezd a könyvnél megjegyzésben! spoiler
– A polcon a JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐIG lehet változtatni, utána nem!

KÉPEK, CSOMAGOK:

Résztvevők (11): byBB, Amelie1990 P, Varga_Szandi, t_marcsi P, Cataleya, Hexa, Barbeq, macslillaa, tamii, Hópárduc P, petamas P

22 hozzászólás