Biry P eseménye


>!
Biry P

ÜKH ajándékozás 2018

HelyszínÜnnepi Könyvhét helyszínei, molyszerte
Időpont2018. június 7., 00:00 – 2018. június 11., 23:59

Idén ismét Ajándékozással ünnepeljük a Könyvhetet!!! :) Előző évek eseményei:
https://moly.hu/esemenyek/ukh-ajandekozas-2016-unnepeljuk-ajandekozassal-a-konyvhetet
https://moly.hu/polcok/ukh-ajandekozas-2016-csomagok
https://moly.hu/esemenyek/ukh-ajandekozas-2017
https://moly.hu/polcok/ukh-ajandekozas-2017-12
Ismét egyszerre SZEMÉLYES és POSTÁZÓS! A jelentkezésnél kell majd eldönteni, ha pedig közbejön valami, akkor nekem sikítani, hogy mégis a másik! A szabályok a szokásosak, de azért leírom, főleg mivel volt amiben szigorítanom kellett az elmúlt év eseményeinek függvényében!
KÉREK MINDENKIT, HOGY OLVASSA VÉGIG A SZABÁLYZATOT Itt:
https://moly.hu/karcok/874115
A RÉSZT VESZEK GOMB MEGNYOMÁSA A SZABÁLYOK TUDOMÁSUL VÉTELÉT ÉS ELFOGADÁSÁT JELENTI, BE NEM TARTÁSUK KÖVETKEZMÉNYEKKEL JÁR!!!
És akkor lássuk a lényeget:

Jelentkezés feltételei: (részletesen a fent jelzett szabályzatban!)
– Minimum 1 év aktív moly tagság!
– Negatív visszajelzésű moly nem vehet részt!
– 1 sikeres részvétel ajándékozáson (karc visszakereshető legyen róla!)
– FONTOS:Az eseményen csak 18. életévet betöltött, önálló keresettel rendelkező molyok vehetnek részt! (Vagy önállónak mondható, lényegében azok, akiknek a csomagok összeállítását és feladását nem szülő finanszírozza, hanem maguk!)

Először is, néhány dolog magáról az ajándékozásról:
– Egybe szeretném kötni a kellemeset a hasznossal, és megismerni néhányotokat személyesen is, ezért az ajándékozást úgy hirdetem, hogy SZEMÉLYES találkozás útján adjuk át egymásnak a csomagokat! (Persze nem zárom ki azokat sem, akik nem tudnak egyik helyszínre se elutazni, nekik marad a postázási lehetőség)
– Az Ünnepi Könyvhét ideje alatt (4 nap) bármikor összefuthattok (erről akár fotót is küldhettek nekem) , de szervezünk majd a SZOMBATI napra egy nagy talit is, hátha lenne kedvetek több Mollyal is ismerkedni, a nagy költekezés közben!
– A jelentkezés határideje: MÁRCIUS 31. ÉJFÉL
– A polcoknak végleges formát csak a Könyvfesztivál utánra kell elnyerniük, így is marad idő válogatni, és hátha addig bővül a megjelenések listája… Szóval ne azonnal jelöljetek majd, a polcokhoz pedig ÁPRILIS 24-ig lehet nyúlni!

– Sorsolás: Még azon a héten, de legkésőbb ÁPR. 1. (vasárnap) Estig ha addig nem kaptad meg az ajándékozott személy adatait sikíts, „ha nem jelentkeznék meghaltam, …vagy kések” :)
– Átadási határidő: JÚNIUS 11.
– Postázósoknak a JÚNIUS 4.-vel kezdődő HÉTEN, legkésőbb JÚNI 7.!

– SZEMÉLYES ÁTADÓSOK: Ha pedig a 4 napra előre látható programod van, akkor legkésőbb JÚNIUS 6. (szerda) estig jelezd felém, hogy tudjak róla, és hogy az ajándékozóddal tudjatok másik időpontot egyeztetni :)
– POSTÁZÓSOKNAK!!! A csomagot minimum ajánlva adjuk fel, mert így nyomonkövethető, de érdemes megnézni a Vaterafutár, a csomagautomata, webbox és egyéb postázási lehetőségeket is, mert amellett, hogy biztonságosabbak, még jóval olcsóbbak is!

Konkrét megkötések:
– Jelentkezés: Részt veszek gomb, és Kérdőív kitöltés!
– ŰRLAP: https://goo.gl/forms/lf9JDuPuGecBxRur2
– Mindenkitől kérek egy polcot, amin minimum 10 db olyan könyv szerepel, amit nagyon szeretnél! A 10 db úgy minimum, hogy beszerezhető, elfogadod puha kötésben is, vagy pedig akár nem újonnan is. (Pl. Ward A király könyve csak a 10 db-on felül kerülhet a polcra, érthető okokból.)
– Ha konkrét óhajod van a könyvvel kapcsolatban (kemény kötést szívesebben fogadnál, jobban szereted egy bizonyos borítóképpel, …stb.), akkor azt jelezd a könyvnél megjegyzésben!
– A polcon ÁPRILIS 24-ig lehet változtatni, utána nem! Így a Könyvfeszt beszerzések, és bejelentett megjelenések is tervezhetőek! :)
– KÍVÁNSÁGLISTÁN jelölni KÖTELEZŐ, de csak Április 1-18 és Április 25-Június 7 KÖZÖTT!!!! ha nem tudod hogy kell, akkor írj nekem, segítek!
– Könyvfesztivál előtt/közben a vásárlásokkor MINDIG nézd meg a KÍVÁNSÁGLISTÁT, hogy lehetőleg nehogy megvedd, amit más bejelölt!!!!
– Könyvfesztivál alatt, április 19-24 TILOS a másik listáján JELÖLNI, vagy vállalod a kockázatot, hogy megveszi, te pedig vehetsz másik könyvet!

– És persze a nasiknál ne feledkezzünk meg arról, hogy nyár lesz, és lehet, hogy 40ºC :)

Jó ajándékozást! Találkozunk legkésőbb júniusban! :)

Csomagok és a találkozó képei:

Résztvevők (26): Biry P, kratas P, ViveEe P, Meeraval_Marnath P, mézesmogyifelhő P, Riszperidon P, ancsee, halimarcsi, Molymacska , joopsy P, Demise, CsakSimánDorka P, Varga_Szandi, Madama_Butterfly, Nikolett0907 P, nyulacskalma P, Filippino P, Elena_Deveraux P, K_Kinga, B_Vivien_Kitti P, Zimmermann_Zita, Lenra, Lily96, byBB P, Hópárduc P, Hexa

167 hozzászólás