Álomgyár_Budapest P eseménye


>!
Álomgyár_Budapest P

Tripla író-olvasó találkozó

Helyszín1072 Budapest, Rákóczi út 42.
Időpont2019. július 21., 16:00 – 2019. július 21., 17:00

Anne L. Green, R. Kelényi Angelika és Palotás Petra új regényei a nyár szenzációi. Stílusuk, témájuk különböző, de egyaránt jellemző rájuk a romantika, szenvedély és a különleges, már néhány mondatból felismerhető írásmód.
Anne L. Green Csábító trilógiájának harmadik részében, a szenvedélyes és váratlan bonyodalmakkal teli Végzetes csábítóban soha nem tudhatod, mi fog történni.

R. Kelényi Angelika ezúttal napjaink Barcelonájába ruccan ki, és egy humoros, vérbeli romantikus történettel örvendezteti meg olvasóit.

Palotás Petra legújabb könyvében, a Szárnyaszegett pillangók második részében választ kaphatunk arra, vajon beteljesül-e egy csírájában elfojtott szerelem?

Végzetes csábító tartalom:
A legnagyobb bátorság az álarc levételéhez kell

Olivia és Niko a közös jövőjük reményében veszélyes feladatot vállalnak. Úgy döntenek, együtt épülnek be a maffiába. Niko álszemélyiségeit felhasználva a bejutás egyszerű ugyan, de a kiszállás korántsem az. Küldetésük során nem bízhatnak meg senki másban. Egyetlen hiba és oda a gondosan kidolgozott álca. Az egymásba vetett bizalom jelent számukra mindent. A túlélést. A kalandok során azonban újabb megdöbbentő, sokkoló darabkák kerülnek elő Niko múltjából. Veszélyesebbnél veszélyesebb helyzetekbe kerülnek, de ezek közül egyik sem olyan hátborzongató, mint Niko alteregóinak rengetege. Minden zavarossá válik, és még ők sem láthatják előre, mi történik, ha nem a rosszfiú lesz jófiúvá, hanem a jó kislány válik rosszá.
Bár mindkettőjüket más motiválja, a céljuk azonos: megszabadulni a láncaiktól és felszámolni a bűnszervezetet.
De Niko már érzi azt, amit Olivia még csak nem is sejt: a megmenekülés talán nem is lehetséges mindkettejük számára.

Barcelona, Barcelona tartalom:
Barcelona és a szerelem íze…

Caroline Wood a londoni női magazin, a CBM főszerkesztőjének asszisztense.
Nem túl változatos munkája mellett hobbiból gasztroblogot vezet, melyben próbálja kiélni az írás és a finom ételek iránti szenvedélyét.
Az álma az, hogy a jövőben íróként dolgozhasson a neves újságnál, és ezt a főnöke előtt sem titkolja.
Mivel 35 éves korára még mindig nem fedezték fel páratlan írói tehetségét, és boldog feleség sem lett belőle, tudja, tennie kell valamit az álmai megvalósításáért.
Úgy dönt, hogy karrierjét és szerelmi életét egyetlen zseniális húzással pörgeti fel, ezért gondol egy merészet, és egy nyaralással egybekötött szakmai útra szánja el magát.
Egyedül.
Barátai féltik a magányos utazástól, de Caroline biztos benne, hogy Barcelonában rengeteget tanulhat önmagáról, és az új, életre szóló élmények mellett olyan blogot írhat utazásról, szerelemről, gasztronómiáról, mely végre felnyitja a főszerkesztő szemét is.
Egyedül azonban még enni is unalmas, így egy szerinte korszakalkotó ötlettől vezérelve egy társkereső oldalon spanyol randipartnereket választ magának.
Mindennapra egyet, így rögtön két legyet üt egy csapásra…
Erősen hisz benne, hogy ez az utazás meghozza számára az áttörést, a cikkírói álomállást, és talán egy jóképű, szenvedélyes férfit is…

Szárnyaszegett pillangók 2. tartalom:

A Szárnyaszegett pillangók első részében, az izgalmas bangkoki kalandban megismert Laura a harmincas évei elején járó svéd fotóslány. Thaiföldi küldetéséből hazatérve Stockholmba visszacsöppen korábbi életének mindennapjaiba.
Egy decemberi délutánon azonban, a szokásos skandináv teaszertartásuk közepette, szeretett szomszédasszonya, Elisabeth a nyakába zúdít egy különös, titokzatos történetet, amely ismét megkondítja a lány fülében a nagyvilágba hívó harangot. Ezúttal a parányi szigetország, a mesebeli Málta az úti cél, és egy több generációt átölelő időutazás.
Laura egy bő fél esztendő elteltével nem csupán egy újabb kalandra vágyik, hanem arra is, hogy megint lássa azt a férfit, akivel hosszú hónapok óta nem találkozott.
Valletta múltat idéző öreg szomszédja, Mdina, a Csendes Város hamar rabul ejti az északról érkező lányt, a negyed és a legendáktól övezett kolostor pedig megannyi rejtélyre megfejtést ígér.
Ki is valójában Elisabeth? Mekkora hatalma van a múltnak? Milyen veszélyt rejtenek az óváros sikátorai?
Beteljesül-e egy csírájában elfojtott szerelem?

https://www.facebook.com/events/370300760499763/…

Résztvevők (7): Álomgyár_Budapest P, Nikolett0907 P, janee P, Marra P, Rebbencs , Csakegyolvasólány, dsmiley

Kapcsolódó könyvek: Anne L. Green: Végzetes csábító · Palotás Petra: Szárnyaszegett pillangók 2. · R. Kelényi Angelika: Barcelona, Barcelona

Anne L. Green: Végzetes csábító
Palotás Petra: Szárnyaszegett pillangók 2.
R. Kelényi Angelika: Barcelona, Barcelona

Kapcsolódó alkotók: Palotás Petra · R. Kelényi Angelika · Anne L. Green