Amrita IP eseménye


Amrita IP>!

Tolkien Nap a szerző születésnapja alkalmából

HelyszínCorvin mozi, Corvin köz 1., Budapest, Hungary, 1082
Időpont2013. január 5., 09:30 – 2013. január 5., 21:30

!!!!!!!!! és ami a lényeg-lényeg !!!!!!!

11.15-11.45 kor és 17:00-17:30 kor @Amrita_noita mesél! :) bizony ám! ;) Tündérekről és más apróságokról, Tolkien Manólábak című verséhez kapcsolódva, ír, angol, német tündéres mesék, a manótündérekről. igény szerint állatos, kézjeles mesék is a tolkieni természetszeretet jegyében. :) ajánlott korosztály: 6-99 éves korig. :P

amikor egy álom valóra válik…

A Magyar Tolkien Társaság a XX. század egyik legnagyobb írója, az utolérhetetlen mítoszteremtő és nyelvész életműve előtt tisztelegve 2013-ban is nagyszabású, egész napos programmal ünnepli Tolkien professzor születésnapját. A mostani ünnepségnek különös jelentőséget kölcsönöz, hogy az kapcsolódik „A hobbit” című műből készülő filmtrilógia első részének bemutatójához. Most egyszerre lehet megnézni az életműhöz kapcsolódó legújabb filmadaptációt, és elmerülni a Középfölde világát felidéző gazdag programokban.
A professzor 121. születésnapja alkalmából most egész napos közös ünnepléssel, filmvetítésekkel, ismeretterjesztő előadásokkal, vásárral, színpadi produkciókkal, társasjátékokkal családi és gyermekprogramokkal várunk minden érdeklődőt.
Részletes információk: http://tolkien.hu/index.php…

Jegyelővétel a Művészeti Estre, 300 forint,
http://cticket.bpfilm.hu/selectscreening/tid.asp…

a nappali programok ingyenesek. :)

Résztvevők (9): Amrita IP, Fummie, negyvenketto P, LuPuS_007 P, Karamazov, PirosAlma, Emmonita P, Szilmariel, holle

17 hozzászólás