Bicskei_Könyvtár U eseménye


>!
Bicskei_Könyvtár U

„Szülőföldünk” Helytörténeti Klub – Tárlatvezetés a Budapest Történeti Múzeumban

HelyszínPetőfi Művelődési Központ, 2060 Bicske Kossuth tér 20.
Időpont2020. január 26., 09:00 – 2020. január 26., 14:00

A Szülőföldünk Helytörténeti Klub soron következő eseményén a fővárosba látogatunk 2020. január 26-án vasárnap, ahol a Budapesti Történeti Múzeum kiállításait tekintjük meg. Nem csak Budapest történetével ismerkedünk meg, hanem megtudhatjuk azt is a város példáján keresztül, hogy miként lehet akár kisebb, helytörténeti jellegű gyűjteményekből múzeumot alapítani, miként ment ez az elmúlt száz évben.
A múzeumi belépő ingyenes, az oda-vissza utazást 25 fő feletti létszám esetén kedvezményesen tudjuk biztosítani 1800 Ft/fő áron. A művelődési ház parkolójából indulnánk 9 órakor, 10 és 13 óra között tartana a múzeumi program, Bicskére 14 órakor érkeznénk vissza.
Kérem, regisztrációját jelezze a Nagy Károly Városi Könyvtárban a könyvtárosoknál (olvasoszolualat@nkvk.hu) vagy a Petőfi Művelődési Központban Bukó Borbálánál (buko.borbala@bicskemuvhaz.hu) 2020. január 18-ig!
Jelentkezésnél kérünk megadni email címet és telefonszámot! Aki autóbusszal szeretne jönni, az az intézményekben január 18-ig fizetheti be személyesen, készpénzben az utazási költséget is.
Mindenkit szeretettel várunk a rendezvényen!

Résztvevők (1): Bicskei_Könyvtár U