bcsbcs eseménye


>!
bcsbcs

Molyos-könyves blogger találkozó

HelyszínJusth Zsigmond Városi Könyvtár, Orosháza
Időpont2014. október 18., 16:00 – 2014. október 18., 22:00

Kedves könyves bloggerek, mezei molyosok, vagy csupáncsak olvasók!

Október 18-ra (ami szombat, de sajnos munkanap) tervezünk az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtárba valami olyasmit, mint volt 2010-ben, egy kerekasztalbeszélgetéses-ismerkedős-játékos-molyos-könyves blogger találkozót.

A tervezett program így néz ki:
16:00 Mi változott 2010-hez képest? Közös beszélgetés az olvasásról a megadott témák (olvasás, kortárs magyar irodalom, e-könyvek, könyves blogok, könyvtárak) alapján
18:00 Vacsora
18:30 – Az Olvasás éjszakája a könyvtárban (könyves Activity, Molynyomozó játék, könyves szelfi, karaoke stb. nyereménykönyvekért!)
(A Molynyomozó játék egész nap lesz, csapatban és egyéniben is várunk jelentkezőket)

Útiköltséget sajnos nem, de szállást (kollégiumi) és vacsorát (pizza :)) tudunk biztosítani.
A szervezés miatt szeretnénk mielőbb megtudni, hogy kikre számíthatunk, kik azok, akik el tudnak jönni október 18-án. Szállás sajnos nem áll korlátlan mennyiségben a rendelkezésünkre, így a vidéki jelentkezők esetében a jelentkezés sorrendje a döntő. Mindenesetre ha valaki szeretne szállást, az akár itt, hozzászólásként, akár privátban, nekem is jelezheti.

További szószaporítás helyett pedig kattintsatok egyszerűen a „Részt veszek”-re. ;)

Résztvevők (14): bcsbcs, Veron, BrigiHudacsko I, Frank_Spielmann I, kedaiyun, Varga_Dia, Jenis, petibácsi, sinnovea, Dorczy, csend_zenésze, Cholito , HPeter, Marianna_Zsoldos

36 hozzászólás