Ezüst P eseménye


Ezüst P>!

Közös mozizás – Valan

HelyszínMűvész mozi
Időpont2019. november 23., 13:30 – 2019. november 23., 19:00

November 21-én mutatják be Bagota Béla Valan – Az angyalok völgye című filmjét. Mi lenne, ha együtt néznénk meg? Akit felcsigáz a felvetés, azt ezúton invitálnám egy közös mozizásra, majd azt követően egy kis levezető beszélgetésre, üdítőzésre-sütizésre.

A film ismertetője:
"Péter (Krisztik Csaba) nagyvárosi rendőrként emberkereskedők után nyomoz Brassóban. Az életét annak szenteli, hogy eltűnt lányokat találjon meg.
Minden megmentett lányban valahol a saját húgát, Julit látja. Julinak huszonkét évvel ezelőtt nyoma veszett szülővárosukban, a romániai forradalom káoszában felbolydult Valanban.
Péter egy telefonhívás miatt kénytelen visszatérni az erdélyi bányavárosba, amikor felmerül a gyanúja, hogy testvére holtteste került elő a hófödte fenyvesek között. A múltba vezető nyomozás útvesztőjében a férfinek nemcsak a várost fojtogató bűnözéssel kell megküzdenie, hanem a saját démonjaival is."

Mivel konkrét vetítési időpontokról még nincs információ, az itt megjelölt időintervallum is csak hozzávetőleges, a részleteket később egyeztetjük az érdeklődőkkel.

Gyertek bátran, ha kedvet éreztek hozzá! :)

(Ismertető és kép forrása: https://port.hu/adatlap/film/mozi/valan—az-angyalok-vol… )

Résztvevők (4): Ezüst P, lzoltán IP, szp79, TiaRengia I

23 hozzászólás