Ezüst P eseménye


>!
Ezüst P

Közös mozizás (Dogman – Kutyák királya)

HelyszínMűvész v. Puskin mozi
Időpont2019. február 2., 14:00 – 2019. február 2., 18:00

Január 24-én mutatják be Matteo Garrone Dogman – Kutyák királya című filmjét. Mi lenne, ha együtt néznénk meg? Akit felcsigáz a felvetés, azt ezúton invitálnám egy közös mozizásra, majd azt követően egy kis levezető beszélgetésre, üdítőzésre-sütizésre.

A film ismertetője:
„Marcello szerény, visszahúzódó jellem. Egyszerű életet él Róma külvárosában, csendes hétköznapjait kutyakozmetikájának üzemeltetése tölti ki. Boldog embernek vallja magát, akit mindenki szeret. Van egy bájos lánya, akinek igyekszik mindent megadni, még akkor is, ha ezért kétes ügyletekbe kell időnként keverednie. Egy napon Simone, a helyi gengszter komoly szerepet szán Marcellónak egy nagyobb lopás előkészítésében, és bár Ő ellenkezik, végül kénytelen igent mondani a férfinak. Ez a döntés azonban az egész életét megváltoztatja.” (Szöveg és kép forrása: https://port.hu/adatlap/film/mozi/dogman-kutyak-kiralya… )

A film előzetese: https://www.youtube.com/watch…

Mivel konkrét vetítési időpontokról még nincs információ, az itt megjelölt időintervallum is csak hozzávetőleges, a részleteket később egyeztetjük az érdeklődőkkel.

Gyertek bátran, ha kedvet éreztek hozzá! :)

Résztvevők (9): Ezüst P, TiaRengia IMP, Viktorius, dontpanic P, Márta_Péterffy P, dtk8 P, Fiammetta P, Kiskópé P, lzoltán P

4 hozzászólás