Ezüst P eseménye


>!
Ezüst P

Közös mozizás – A világ gyengéd közönye

HelyszínPuskin mozi
Időpont2019. március 23., 15:00 – 2019. március 23., 19:00

Március 21-én mutatják be Adilkhan Yerzhanov A világ gyengéd közönye című filmjét. Mi lenne, ha együtt néznénk meg? Akit felcsigáz a felvetés, azt ezúton invitálnám egy közös mozizásra, majd azt követően egy kis levezető beszélgetésre, üdítőzésre-sütizésre.

A film ismertetője:
„Apja hirtelen halála után Szaltanatnak hátra kell hagynia idilli vidéki életét és gyermeki ártatlanságát. A fiatal lány a kegyetlen, idegen nagyvárosban kezd új életet, és elhatározza, hogy megkeresi a pénzt az örökségül kapott hatalmas adósság törlesztésére, hogy anyját megmentse a rá váró börtöntől. Gyerekkori barátja, Kuandik régóta szerelmes belé: a városba is követi, hogy megvédhesse a rá leselkedő veszélyektől. A két naiv fiatalra lecsapnak a szélhámosok és csalók, de a számtalan pofon ellenére együtt küzdenek tovább, és soha nem nyugszanak bele a vereségbe…” (Szöveg forrása: https://port.hu/adatlap/film/mozi/a-vilag-gyenged-kozon…, kép forrása: https://www.imdb.com/title/tt8269378/mediaviewer/rm4220275712)

A film előzetese: https://www.youtube.com/watch…

Mivel konkrét vetítési időpontokról még nincs információ, az itt megjelölt időintervallum is csak hozzávetőleges, a részleteket később egyeztetjük az érdeklődőkkel.

Gyertek bátran, ha kedvet éreztek hozzá! :)

Résztvevők (6): Ezüst P, TiaRengia IMP, Kiskópé P, Viktorius, lzoltán IP, Oriente P

32 hozzászólás