Kicc22 eseménye


>!
Kicc22

Kincsmentő ajándékozás 5.0 virtuális

Időpont2018. december 21., 15:32 – 2019. január 20., 23:59

Sziasztok!

Íme, a Kincsmentő ajándékozás ötödik fordulója! Nagy változás nincs, minden a szokásos, mindenkit (aki megfelel a feltételeknek) várok szeretettel.

Az ajándékozás lényege, hogy mindenki „bedob a közösbe” olyan könyveket (minimum 5, maximum 20 darabot), amik jó állapotban vannak, de neki már nem kellenek, és a többiek ezek közül válogatnak.
(Tehát vedd figyelembe, hogy ezen az ajándékozáson használt könyvet küldesz és kapsz!)

Jelentkezési feltételek:
– Legalább egy sikeres ajándékozás, VAGY legalább öt másmilyen pozitív visszajelzés (csere, adásvétel, utazókönyv – a sima „személyesen ismerem” nem számít)
– Ne legyen negatív visszajelzésed
– Ha a moly profilod üres, kérlek, ne jelentkezz
– Ha korábbi esemény során probléma volt veled (ideértve a (jelentős) késést is), kérlek, ne jelentkezz
– A Részt veszek gomb megnyomása mellett töltsd ki a Google kérdőívet is (link lent)

A felajánlott könyvekre vonatkozó szabályok:
– Minden felajánlott könyv a sajátod legyen, olyan, ami fizikailag a birtokodban van, és ténylegesen tovább tudod adni
– A könyvek legyenek jó állapotúak, olyanok, amilyet Te is szívesen fogadnál. Minimális kopás stb belefér, de ne legyen belefirkálva, ne legyen leöntve kávéval, és ha a cicád megrágta, kérlek azt se ajánld fel. (Mármint a könyvet. A cicát felajánlhatod, elfogadom! :D)
– A felajánlott könyveid közül az első 5 darabnak kötelezően 2010-es vagy annál újabb megjelenésű, magyar nyelvű példánynak kell lennie. Az öt darabon fölül jöhet ennél régebbi és/vagy idegen nyelvű könyv is.

FONTOS!
Amikor a Google Kérdőívnél a felajánlott könyveket linkeled be, a saját példányod linkjét küldd, ne a könyv adatlapjáét!

A jelentkezés határideje:
2019. 01. 20. 23:59
VAGY a 25. jelentkező érkezése

Ami még fontos:
– Minden csomagot követhető módon adjunk fel – postán ajánlottan vagy csomagként, vagy valamilyen automatába, hogy ha véletlenül elkavarodna, lehessen kerestetni.
– A csomagok feladásának határideje 2019. 02. 28. Ezt azt jelenti, hogy legkésőbb a március 4-ével kezdődő héten célba kell érnie minden csomagnak.
– Ha külön kérésed van a csomaggal kapcsolatban, mondjuk tejérzékeny vagy ezért nem kérsz tejcsokit, vagy utálod a mogyorót, vagy ki nem állhatod a kék színt, azt mindenképpen írd meg az űrlapon, hogy továbbítani tudjam az ajándékozódnak.
– Ha levelet nem is teszel a csomagba, legalább egy cetlit dobj bele a molyos neveddel, mert nem biztos, hogy a Kiss Mariska névből az ajándékozottad tudni fogja, kitől is érkezett a csomag.
– Ha megkaptad a csomagot, kérlek jelezd! Korábban elvártam a karcot, ezt most már nem teszem kötelezővé, de az esemény alá kérlek dobj egy üzenetet, hogy „Halihó, megjött XY csomagja, köszönöm szépen!”, és már rendben is vagyunk. (Persze ha szeretnél karcot írni, csak nyugodtan, örülünk neki!)

Bármilyen egyéb kérdésre szívesen válaszolok, írjatok hozzászólást vagy üzenetet!
Köszönöm!

Google űrlap: https://goo.gl/forms/R72NIh7cpezwaIWU2

Résztvevők (12): Kicc22, TóthEdina P, Aliko P, KönyvMoly_1989 P, fanni0904, t_marcsi P, nettikeee P, ribizli0414, Bíró_Júlia P, Czkitty P, deaxx P, Piqlet1977

61 hozzászólás