ectopolis_hu U eseménye


ectopolis_hu U>!

Kepes András – Boldogan élünk, míg meg nem halunk?

HelyszínLurdy Mozi (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Időpont2020. szeptember 3., 19:00 – 2020. szeptember 3., 21:00

Jegyek kaphatóak a Ticketportal országos hálózatában az alábbi linken: https://www.ticketportal.hu/event/Kepes-AndrasBoldogan-…

Kepes Andrást a legtöbben kiváló televíziós műsoraiból – Desszert, vagy a Világfalu – ismerik, ő a kimért beszélgetőpartner, az intelligens kérdező, aki szimpatikus, érdeklődő attitűdjével teremtett kiváló hangulatot fontos és maradandó beszélgetésekhez. Kevesen tudják róla, hogy már gyermekként igazi világjáró volt, az általános- és középiskolát Bejrútban és Buenos Airesben végezte el, érdeklődése mások véleménye és világnézete iránt pedig megalapozta a későbbi kiváló és világlátott riporter törekvéseit is.

De vajon mit látott Kepes András a világból a munkán túl? Milyen emberi tapasztalatokat halmozott fel az elmúlt hetven év alatt? Milyen élményeket gyűjtött be a boldogságkeresés kapcsán utazásai során? Saját családtörténeteire és tudományos ismereteire támaszkodva milyen konzekvenciákat vont le az élet nagy kérdései kapcsán? És vajon miként közelítenek a hasonló kérdésekhez a Föld távoli kultúrái?

Kepes András az első volt, aki a Magyar Televízió képernyőjén a nyolcvanas években sztárinterjúkat készített Cannes-ban, Berlinben, Tokióban, Hollywoodban, New Yorkban és a Nobel-díj átadásokon. Sokat ment, sokat látott, és tapasztalt szerte a világban, a Boldogan élünk, míg meg nem halunk? című előadásában szóba kerül majd a házasság és a boldogság kapcsolata, a hűség, a féltékenység, vagy a szórakoztató kamaszkor, a Kepes Andrástól megszokott közvetlen és szórakoztató stílusban.

Kapcsolódó könyvek: Kepes András: Tövispuszta · Kepes András: Világkép · Kepes András: Istenek és emberek · Kepes András: A boldog hülye és az okos depressziós

Kepes András: Tövispuszta
Kepes András: Világkép
Kepes András: Istenek és emberek
Kepes András: A boldog hülye és az okos depressziós

Kapcsolódó alkotók: Kepes András