Boglarina eseménye


>!
Boglarina

Karácsonyi húzás és ajándékozás PÉCSEN – 2018

HelyszínZsófiéknál
Időpont2018. december 15., 16:59 – 2018. december 15., 23:59

Immáron 6. alkalommal kerül megrendezésre a pécsi és Pécs környéki lakosok közötti ajándékozás. Az ajándékozáson való részvétel feltétele, hogy idén legalább 1X részt vettél a pécsi molytalik egyikén.

Teendők:

1. Olvasd végig ezt a kiírást.

2. Tedd rendbe a kívánságlistád VAGY készíts egy polcot, amin legyen rajta MINIMUM 15 könyv. Lehetőleg olyanok, amik már megjelentek (és nem nagyon frissek), könnyen beszerezhetőek, és hozzájuk lehet jutni bolti ár alatt.
A kívánságlistán és a polcon minden könyvhöz lehet megjegyzést fűzni, kiadást társítani, oda lehet írni, hogy az 1-15. elemig nézze valaki, jelezni, ha valamit közben megkaptál, az első elemhez egyéb általános instrukciókat/levelet írni pl. hogy külön csomagolja-e be a húzottad a könyvet.

3. Nyomd meg a RÉSZT VESZEK gombot. A jelentkezésre NOVEMBER 15-ig van lehetőségetek, utána pár napon belül moly üzeneted fog érkezni, hogy kit kell ajándékoznod.

4. Az ajándék értéke kb. 2000 Ft és 4000 Ft között legyen.

5. Az ajándék átadása, mivel egy városon belül élünk (vagy nem sokkal messze tőle) élőben kéne, hogy történjen. Ehhez remek alkalom egy karácsony előtt 1-2 héttel lezajló molytali. Ha nem tudnál részt venni rajta, valamilyen úton-módon próbáld megoldani, hogy találkozz a húzottaddal, legalább az átadást erejéig.

6. Te is fogsz kapni egy csomagot.

7. Olvasd el néha ezt a leírást, mert biztos lesznek változások/kiegészítések/új ötletek, amiket hozzászólásban, levélben várok az ajándékozást illetőleg.

Résztvevők (7): Boglarina, cinege, zsoca8711 P, senhorita, Markus_Istvan, Chloe_Cassie P, Buzánszky_Vírus_Dávid

50 hozzászólás