repe993 P eseménye


repe993 P>!

Karácsonyi húzás és ajándékozás 2019 virtuális

Időpont2019. november 10., 16:23 – 2019. november 23., 22:00

Kérlek, hogy olvasd át többször, alaposan, mielőtt jelentkezel!

Röviden:
Ez a kilencedik karácsonyi húzás és ajándékozás a Molyon. Jelentkeztek, sorsolunk, ajándékot adsz és kapsz.
A kiírás szövege megegyezik a korábban Izolda által szervezett eseményekkel, de ezt az eseményt nem ő szervezi.

Bővebben:
Akkor vehetsz részt az ajándékozásban, ha legalább fél éve regisztrált aktív tag vagy és ha nincsen negatív visszajelzésed (lásd a profilodat). A játék ideje alatt nem lehet privát a profilod!

– A kívánságlistádon szereplő könyvekhez tudsz megjegyzést és kiadást csatolni, a könyv melletti fogaskerékre kattintva. Ha akarsz írni az angyalkádnak levelet, tegyél egy karácsonyi könyvet az elejére és oda írd meg. (Azt is, ha azt a könyvet nem akarod megkapni. :D)
– Előre szólok, hogy NEM LEVELEZEK, NEM KÖZVETÍTEK az angyalkák és a húzottak között. Egyetlen kivétel az SOS költözés miatti címváltozás.

Amit tudnod kell az általad adott ajándékról:
– A csomagokba a húzottad kívánságlistájáról legalább egy könyv és MAXIMUM 3 egyéb dolog kerülhet! Ez egy könyves ajándékozás, mehet mellé képeslap, csoki és könyvjelző, de ez nem kötelező és ne is várd el!
– Postázz úgy, hogy KARÁCSONY ELŐTT ODAÉRJEN a csomagod! A posta karácsony előtt lassabb, így lehetőleg DECEMBER 6. ELŐTT postázz! Alternatívaként ajánlom a Foxpostot vagy a futárszolgálatokat, nem sokkal drágábbak.
– Lehetőleg ajánlva postázz, így elkerülhető az eltűnt csomag esete.

Eldöntendő dolgok a játékhoz:
– Olyan postai címet választottál, ahol karácsony hetében (18-22) és a két ünnep között (27-29) is lesz, aki átvegye a csomagot? Ennyi idő alatt visszaviszi a posta az át nem vett csomagot!
– Van a közeledben Foxpost automata? (https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/) A posta helyett jó alternatíva lehet.
– Vállalsz külföldi postázást? Ha külföldön élsz, értelemszerűen magyarországi és más országi címet is kaphatsz!
– Akarod, hogy a könyvedbe írjon/rajzoljon az angyalkád?
– Akarsz a borítékon belül csomagolást, hogy úgy tedd be a fa alá? Vagy türelmetlen vagy és úgyis azonnal kibontod?
– Akarod, hogy az angyalkád bejelölje a kívánságlistádon, mit kapsz? Így van esély a duplikátumok elkerülésére.

Ha a fentebb írt dolgokat átgondoltad:
– Nyomd meg itt a Részt veszek gombot
– Olvasd át és töltsd ki az alább linkelt kérdőívet! A kérdőív kitöltése nélkül nem érvényes a jelentkezésed! (https://forms.gle/7Vha2D4gLa5j7ygu7)

– Jelentkezési és kitöltési határidő: november 23, 22:00
– Sorsolás: hamarosan utána (emailt fogsz kapni)
– Postázási határidő: december 6.
– Hagyj visszajelzést az angyalkád profiljain!
– Szavazz, hogy megkaptad-e az ajándékod! (https://moly.hu/szavazasok/karacsonyi-huzas-es-ajandekozas-2019-cimu-ajandekozas-kereteben-megkaptad-az-ajandekod)

Résztvevők (182): repe993 P, levendulalány, Aniyou P, Sippancs P, Alexandra_Tóth, Aniszka, Caty97, Amelie1990 P, Milena, Zsófia_Horváth_2, eszter83, Szerafina P, mozso87, hjanio P, Eszticsillag, Luca87 I, Zsoffedli P, eltim, Uxellodunon, ESanka P, Xandeee, Renix, AnitaZoé P, Vivien_91, dontpanic P, linokumiko, Jadis, bekadizajn, eeszter, Pixer, rekuci0120, Veronika_Móczár, nyulbocs, kurucvivien, Duduci, Nettikó, Anikó_Kádár P, holle, KatonaDia P, nyulacskalma P, Maate, evii29, Lea89, MisssBee, K_Eszti, kukumaluthch, Fapicula, Wöri1047, ReniK , sztinus, Fruzsiv, kristina_b, KisJuc716, art3mis, Jegvirag123, Linda800929, kviktoria4, Véda P, BaksaVivi P, Elena_Deveraux P, Farkas_Éva P, Aliko P, csilla0923, schalby P, csucsorka P, Juca P, Ildirawrr P, Kicsikrumpli, Dorku, viktórijaa, malbalionne P, Doro0507, Skeletrino, Barbara_Szitás P, Agymanó, Magnólia, Cawley P, Nikolett_93, Boritek70 P, n_kriszta, Anne_Pippin_Potter, Sweetyke P, nettikeee P, Nikóka13 P, gyberna, Czkitty, Poós_Eszter, senely, Ronna, Okina76, sztrapacska1213, t_marcsi P, vincze_zsuzsanna P, Berni9303, esztert91, ginny13, korbács P, Alíz_Simon, Remy04, Ancsa07, Könyvmolykisasszony, pearls, Evelin_Orbán, my_two_neurons, Vascello P, szandi_nemeth P, FreeBird, jojo_chan I, Meeseeks, enbee, cinege, mandyedi, Ktia P, errr, suvizsofi, Titike91, TiaRengia I, Szilvia_Krucsai, Sarok_Ildi, graphoman IP, jagoka1984 P, Chill86 P, Ági318, Brigi89, purplecloudlady, torocsikedina P, Gab, fanni01 P, ciemat P, Varga_Szandi, Dhewilgirl , S_E_Tünde P, viidori I, Princess_Réka, Csillux, bubetti, kitsuneboro, Bee, Pirake, Filippino P, Krisza, Törpillus, Presztek_Réka P, AnyAnonymous P, mazsolka30, Sapadtribizli P, nero P, tonks, Dorka_olvas, tunderelefant, kiruu P, uszonyos, _Katie_ P, konyves_polcom, Athala, EgyCsepp, ViviPapp P, KergeEgér, Bookisztikus, Csibice25, d_wnchstr P, Tüncsi, u_san, raniaki, ren45, Marionzs, Limbus, Filep_Nikii, Stier_Agi I, Stanislava, fancy_frills P, liann, wildboszi, Mallarme P, beboop, K_Gabi, kittyx1 P, Veron P, arhilien, Everdeen, petamas P, rekucimucika

838 hozzászólás