MKÉSZ U eseménye


>!
MKÉSZ U

Előkarácsonyi Könyvvásár – Molyoknak különleges kedvezménnyel

HelyszínLáng Művelődési Központ, 1139 Budapest, Rozsnyay utca 3.
Időpont2018. november 17., 09:00 – 2018. november 17., 20:00

Könyvvel szeretnéd meglepni Karácsonyra a szeretteidet, vagy éppen saját magadat? El akarod kerülni az ünnepek előtti tömeget, lökdösődést, rénszarvasos dizájnőrületet és a mindenhonnan bömbölő giccses karácsonyi zenét? Szeretnél többet tudni a könyvekről, mielőtt megvásárolnád őket? Szereted a kedvezményes vásárlási lehetőséget? Szereted, ha megbecsülik a MOLY-tagságodat?

Ha minderre igen a válaszod, akkor ott a helyed a Magyar Könyvkiadók Érdekvédelmi Szövetségének nagy Előkarácsonyi Könyvvásárán 2018. november 17-én szombaton reggel 9 órától este 7 óráig a Láng Művelődési Központban (1139 Budapest, Rozsnyay utca 3.), ahol több tucatnyi független magyar könyvkiadó kínálja jelentős kedvezménnyel sok-sok ezernyi kiadványát.
Hab a tortán: MOLYOKNAK még a kedvezményes vásárlás végösszegéből is jár 10% kedvezmény! Csak mondjátok be, hogy MOLYOK vagytok, és máris még kedvezőbb áron juthattok hozzá a kiválasztott könyvekhez!
A nem-MOLY olvasóközönségből is jár a 10% kedvezmény a diákoknak, pedagógusoknak, könyvtárosoknak, valamint a nyugdíjasoknak, így ha ilyenek vannak az ismerőseid, barátaid között, kérünk, őket is értesítsd!

Résztvevők (38): MKÉSZ U, Helie, németvölgyi, IGy, Nitus, Molymacska, Dixy05 P, galambosadam, aydi, Angry_Cat_Kiadó KU, Kiskópé P, Nikoletta_Julianna_Takács, DreamR IP, Kriszti0216, Magistra_Könyvkiadó KU, eMeR, deco_bohio, kmarcsi, Anton_Gorogyeckij P, AnyAnonymous P, Tündi__, Zsófi_Kalinszki, Kalliopé_Kiadó KU, KNW I, Simine, elkepzeltkonyv, lha, Gyurgyalag P, serengeti P, bernivirag, vighagika P, picike65, perec77, K_Gabi, Meguliuna, szibolya , Olvashop_Öltöztesd_a_könyved U, bubetti

3 hozzászólás