ectopolis_hu U eseménye


ectopolis_hu U>!

Dr. Zacher Gábor – Hollywoodi aranylövés

HelyszínWeb-Streaming
Időpont2020. október 13., 19:00 – 2020. október 13., 21:00

Jegyek kaphatóak a Ticketportal országos hálózatában az alábbi linken: https://www.ticketportal.hu/event/Dr-Zacher-Gabor-Holly…

Láttad a Candyt? Az utolsó belövést? Az Egy kosaras naplóját, vagy a Reqiuem egy álomért című filmeket? Nyomasztó, olykor sötét, máskor bizarr alkotások, melyek bemutatják, és talán némileg segítik megérteni a tudatmódosítószerek működését, és a szerhasználók sivár világát. Világhírű rendezők, és színészek mutatják be nekünk a poklok bugyrait megjárt groteszk alakokat a legkeményebb drogok, és függőségek ködén át.

Elgondolkodtál-e azon, vajon a filmekben látott képsorok mennyiben tükrözik a valóságot? Egyes alkotások vajon nem romantizálják, vagy jóhiszeműen ferdítik a keserű igazságot? Vajon van-e elrettentő hatása az így bemutatott függőségeknek, vagy a filmek épp ellenkező hatást váltanak ki? Csupán néhány kérdés a sok tucatból, melyekre választ keresünk majd Magyarország kétségkívül egyik, a témában legavatottabb szakértőjét segítségül hívva.

Dr. Zacher Gábort, az ország kedvenc toxikológusát alighanem senkinek sem kell bemutatni. Ő az, aki a televízióban, mikrofonnal a szája előtt közvetlen stílusban, mégis kíméletlenül és kendőzetlenül képes reagálni az általa csak „tízmillió függő országának” nevezett Magyarország legújabb szerhasználattal kapcsolatos híreire. Vadonatúj előadásában, Kovács Krisztiánnal, magazinunk főszerkesztőjével beszélgetve, filmrészleteket is segítségük hívva vizsgálja meg az hollywoodi, droghasználat tematikájú, kultikus filmek valóságtartalmát.

A rendezvény lebonyolítása: minden jegyvásárló az előadás napján a vásárláshoz használt e-mail címére fogja majd megkapni a közvetítés web-streaming online felületének linkjét, melyre egy egyszerű, szintén a levél által tartalmazott jelszóval tud majd belépni, az élő adás pedig ezt követően azonnal megtekinthetővé válik.

Résztvevők (10): ectopolis_hu U, Elena96, hegyigabriella89, kukumaluthch, Christinewinchester, leen69, Seszták_Sándor, Milja, Jessica_Church, dedori

Kapcsolódó könyvek: Zacher Gábor – Karizs Tamás: A Zacher · Zacher Gábor: A Zacher 2.0

Zacher Gábor – Karizs Tamás: A Zacher
Zacher Gábor: A Zacher 2.0

Kapcsolódó alkotók: Zacher Gábor