TiaRengia I eseménye


TiaRengia I>!

Budapesti Molyklub – október | Félelem és reszketés a molyklubon

HelyszínBorkollégium, 1067 Budapest, Podmaniczky u. 31. I/7. | Winelovers terem
Időpont2019. október 15., 17:30 – 2019. október 15., 20:30

Kedves Klubtagok!

Októberi klubalkalmunkra rémtörténeteket olvasunk. Várjuk a borzongató, félelmetes könyveket, melyekkel riogathatjuk egymást.

Helyszín megközelítése: Kapucsengőn felcsengettek, egyből nyitják a kaput, a lépcsőházban minden ki van nyilazva, ha bejöttetek, balra hátra lesz a mi termünk, ki lesz írva, hogy Budapesti Molyklub :)

Teremfoglalásunk 17.30-tól él, legkésőbb 20.30-kor fejezzük be a beszélgetést.

FONTOS TUDNIVALÓK!
1. A helyszín pár száz forintos (kb 700,-) anyagi hozzájárulást kér minden látogatótól, a bérleti díj aszerint osztódik szét, hogy hányan leszünk végül. Előre is köszönöm, ha készültök aprópénzzel.
2. A fentiek miatt, a költségek pontos elosztása érdekében szeretnék mindenkit megkérni arra is, hogy legkésőbb az esemény napjának reggelén erősítse meg részvételi szándékát. Ennek a legegyszerűbb módja az, hogy ellenőrzitek, szerepeltek-e a résztvevők listáján és amennyiben nem tudtok végül jönni, iratkozzatok le.
3. Hagyományteremtő céllal ismét adományokat gyűjtünk a közelben található RÉS Alapítvány számára. Aki szeretne adakozni, hozzon magával intimbetétet vagy tisztálkodószereket, illetve bármit, amiről úgy gondolja, segítség lehet az ott lakók számára. Erről bővebben itt olvashattok:
https://moly.hu/karcok/1315115
https://moly.hu/karcok/1317130

Együttműködéseteket előre is köszönöm.

Kép forrása: https://www.fastweb.com/student-life/articles/the-10-ho…

Résztvevők (17): TiaRengia I, szadrienn P, bagie P, dontpanic P, Márta_Péterffy P, Morpheus , NickyEper P, ithil, Kovaxka P, Littlewood IP, Citrompor , Nita_Könyvgalaxis, eMeR, Viktorius, csgabi P, szibolya, Timár_Krisztina IP