TiaRengia IMP eseménye


>!
TiaRengia IMP

Budapesti Molyklub – július | Drámák

HelyszínBorkollégium, 1067 Budapest, Podmaniczky u. 31. I/7. | Winelovers terem
Időpont2019. július 16., 17:30 – 2019. július 16., 20:30

Kedves Klubtagok!

Júliusi klubalkalmunkon a klasszikus és kortárs drámairodalomból szemezgetünk. Olvasmány választásához segítség lehet a dráma (műnem) címkével való keresgélés a moly-on. Bőséggel íródtak darabok a műfajban, úgyhogy bizonyára mindenki talál magának olvasmányt az alkalomra :)

Helyszín megközelítése: Kapucsengőn felcsengettek, egyből nyitják a kaput, a lépcsőházban minden ki van nyilazva, ha bejöttetek, balra hátra lesz a mi termünk, ki lesz írva, hogy Budapesti Molyklub :)

Teremfoglalásunk 17.30-tól él, legkésőbb 20.30-kor fejezzük be a beszélgetést.

FONTOS TUDNIVALÓK!
1. A helyszín pár száz forintos anyagi hozzájárulást kér minden látogatótól, a bérleti díj aszerint osztódik szét, hogy hányan leszünk végül. Előre is köszönöm, ha készültök aprópénzzel.
2. A fentiek miatt, a költségek pontos elosztása érdekében szeretnék mindenkit megkérni arra is, hogy legkésőbb az esemény napjának reggelén erősítse meg részvételi szándékát. Ennek a legegyszerűbb módja az, hogy ellenőrzitek, szerepeltek-e a résztvevők listáján és amennyiben nem tudtok végül jönni, iratkozzatok le.

Együttműködéseteket előre is köszönöm.

Szeretettel várunk mindenkit :)

Résztvevők (18): TiaRengia IMP, Spaceman_Spiff IP, Oriente P, blueisthenewpink P, dontpanic P, NickyEper P, Ezüst P, Kovaxka P, Márta_Péterffy, Citrompor, Melinda_Makkai, Fiammetta P, Habók P, Nita_Könyvgalaxis P, Littlewood IP, Viktorius, Trinda_Surikaten P, Timár_Krisztina ISP

100 hozzászólás