Citrompor P eseménye


Citrompor P>!

Budapesti Molyklub – december | Egymásnak ajánlva (kedvencek olvasása vol. 3.)

HelyszínBorkollégium, 1067 Budapest, Podmaniczky u. 31. I/7. | Winelovers terem
Időpont2019. december 18., 17:30 – 2019. december 18., 20:30

Kedves Klubtagok!

Decemberben újra egymás kedvenceit olvassuk. Ezúttal a novemberi alkalmon sorsoltunk a személyes könyvajánlók közül. A sorsolás eredményét a következő polcon találjátok:
https://moly.hu/polcok/egymasnak-ajanlva-budapesti-molyklub
Aki nem vett részt a sorsoláson, de szeretne jönni, az se keseredjen el, válogathat a fenti polcról vagy a klubtagok profilja alapján is a kedvencnek jelölt, emlékezetes olvasmányokból.

A közelgő karácsony alkalmából egy kis eszem-iszomot is tervezünk a beszélgetés közben. Aki teheti, az készüljön egy kis rágcsálnivalóval, édességgel, süteménnyel vagy üdítővel.

A helyszín megközelítése: a kapucsengőn felcsengettek, egyből nyitják a kaput, a lépcsőházban minden ki van nyilazva, ha bejöttetek, balra hátra lesz a mi termünk, ki lesz írva, hogy Budapesti Molyklub.

Teremfoglalásunk 17.30-tól él, legkésőbb 20.30-kor fejezzük be a beszélgetést.

FONTOS TUDNIVALÓK!
1. A helyszín pár száz forintos (kb 700,-) anyagi hozzájárulást kér minden látogatótól, a bérleti díj aszerint osztódik szét, hogy hányan leszünk végül. Előre is köszönöm, ha készültök aprópénzzel.
2. A fentiek miatt, a költségek pontos elosztása érdekében szeretnék mindenkit megkérni arra is, hogy legkésőbb az esemény napjának reggelén erősítse meg részvételi szándékát. Ennek a legegyszerűbb módja az, hogy ellenőrzitek, szerepeltek-e a résztvevők listáján és amennyiben nem tudtok végül jönni, iratkozzatok le.
3. Hagyományteremtő céllal ismét adományokat gyűjtünk a közelben található RÉS Alapítvány számára. Aki szeretne adakozni, hozzon magával intimbetétet vagy tisztálkodószereket, illetve bármit, amiről úgy gondolja, segítség lehet az ott lakók számára. Erről bővebben itt olvashattok:
https://moly.hu/karcok/1315115
https://moly.hu/karcok/1317130

Együttműködéseteket előre is köszönöm.

Kép forrása:
http://whisper.sh/whispers/0529ba701079ed62ba6bc0ac501c…

Résztvevők (18): Citrompor P, TiaRengia I, dontpanic P, NickyEper P, Qedrák P, Timár_Krisztina IP, csgabi P, szadrienn P, Arturo, Nita_Könyvgalaxis, Márta_Péterffy P, LuPuS_007 P, Melinda_Makkai, viidori I, Habók P, furacs, Fiammetta P, Trinda_Surikaten

128 hozzászólás