TiaRengia IMP eseménye


>!
TiaRengia IMP

Budapesti Molyklub – augusztus | Gasztroregények

HelyszínBorkollégium, 1067 Budapest, Podmaniczky u. 31. I/7. | Winelovers terem
Időpont2019. augusztus 13., 17:30 – 2019. augusztus 13., 20:30

Kedves Klubtagok!

Augusztusban a testi élvezeteknek hódolunk. Természetesen az evés-ivásra kell gondolni.
Elő a gasztroregényekkel, illetve bármilyen olyan könyvvel, ahol központi szerepet tölt be a táplálkozás. A feladatot bármilyen műfajú könyvvel meg lehet oldani. :)

Akinek segítség kell, az folyamatosan bővülő ajánlópolcunkról szemezgethet:
https://moly.hu/polcok/budapesti-molyklub-eszem-iszom

Helyszín megközelítése: Kapucsengőn felcsengettek, egyből nyitják a kaput, a lépcsőházban minden ki van nyilazva, ha bejöttetek, balra hátra lesz a mi termünk, ki lesz írva, hogy Budapesti Molyklub :)

Teremfoglalásunk 17.30-tól él, legkésőbb 20.30-kor fejezzük be a beszélgetést.

FONTOS TUDNIVALÓK!
1. A helyszín pár száz forintos anyagi hozzájárulást kér minden látogatótól, a bérleti díj aszerint osztódik szét, hogy hányan leszünk végül. Előre is köszönöm, ha készültök aprópénzzel.
2. A fentiek miatt, a költségek pontos elosztása érdekében szeretnék mindenkit megkérni arra is, hogy legkésőbb az esemény napjának reggelén erősítse meg részvételi szándékát. Ennek a legegyszerűbb módja az, hogy ellenőrzitek, szerepeltek-e a résztvevők listáján és amennyiben nem tudtok végül jönni, iratkozzatok le.

Együttműködéseteket előre is köszönöm.

Szeretettel várunk mindenkit :)

Kép forrása: spoiler

Résztvevők (20): TiaRengia IMP, Arturo MP, Kuszma P, blueisthenewpink SP, Márta_Péterffy, Spaceman_Spiff IP, dontpanic P, Nita_Könyvgalaxis P, szadrienn P, janetonic P, Kovaxka P, pat P, ddani P, Viktorius, Oriente P, Citrompor P, Mónika_Sándor, csgabi MP, Habók P, Fiammetta P

5 hozzászólás