Citrompor  eseménye


>!
Citrompor 

Budapesti Molyklub – 2020. február | 46. Karneváli forgatag

HelyszínBorkollégium, 1067 Budapest, Podmaniczky u. 31. I/7. | Winelovers terem
Időpont2020. február 19., 17:30 – 2020. február 19., 20:30

Kedves klubtagok és érdeklődők!

Szeretettel várlak titeket a februári, farsangi összejövetelünkön, amelyre a következők valamelyikével kapcsolatos könyveket olvasunk: karnevál, farsang, álarcosbál, álarc, álca, megtévesztés, illúzió. Segítségül készítettünk egy polcot is, amelyet bátran tovább bővíthettek: https://moly.hu/polcok/karnevali-forgatag-budapesti-molyklub-ajanlopolc.

A helyszín megközelítése: a kapucsengőn felcsengettek, egyből nyitják a kaput, a lépcsőházban minden ki van nyilazva, ha bejöttetek, balra hátra lesz a mi termünk, ki lesz írva, hogy Budapesti Molyklub.

Teremfoglalásunk 17:30-tól él, legkésőbb 20:30-kor fejezzük be a beszélgetést.

FONTOS TUDNIVALÓK!
1. A helyszín pár száz forintos (kb 800,-) anyagi hozzájárulást kér minden látogatótól, a bérleti díj aszerint osztódik szét, hogy hányan leszünk végül. Előre is köszönöm, ha készültök aprópénzzel.
2. A fentiek miatt, a költségek pontos elosztása érdekében szeretnék mindenkit megkérni arra is, hogy legkésőbb az esemény napjának reggelén erősítse meg részvételi szándékát. Ennek a legegyszerűbb módja az, hogy ellenőrzitek, szerepeltek-e a résztvevők listáján és amennyiben nem tudtok végül jönni, iratkozzatok le.
3. Ismét adományokat gyűjtünk a közelben található RÉS Alapítvány számára. Aki szeretne adakozni, hozzon magával intimbetétet vagy tisztálkodószereket, illetve bármit, amiről úgy gondolja, segítség lehet az ott lakók számára. Erről bővebben itt olvashattok:
https://moly.hu/karcok/1315115
https://moly.hu/karcok/1317130

Együttműködéseteket előre is köszönöm.

Kép forrása: spoiler

Résztvevők (17): Citrompor , NickyEper P, csgabi MP, Nita_Könyvgalaxis, Arturo P, dontpanic P, Márta_Péterffy, szadrienn P, Kovaxka P, Qedrák MP, Fiammetta P, Timár_Krisztina IP, Habók P, viharmacska, Balint84, Viktorius, Zoltán

19 hozzászólás