dontpanic P eseménye


dontpanic P>!

Barangoló – önismereti séta vadon- és irodalomterápiás gyakorlatokkal

HelyszínSzépjuhászné (Budapest II. kerület)
Időpont2020. augusztus 8., 14:00 – 2020. augusztus 8., 16:00

Barangoló – önismereti séta vadon- és irodalomterápiás gyakorlatokkal

Erdei sétára hívunk titeket, ahol vadonterápiás és irodalomterápiás gyakorlatok segítségével indulunk önismereti utazásra.
Régóta tudjuk, hogy a természet és az irodalom egyaránt segít felfedezni belső erőforrásainkat és megmutatni a fejlődés útját. Hiszünk abban, hogy ha ötvözzük a kettőt, jótékony hatásaik felerősödve jutnak el hozzánk. Más-más csatornákon, egymást támogatva teremtik meg azt a külső és belső harmonikus közeget, amiben létrejöhet az önismereti fejlődés.

Szeretettel várunk mindenkit, aki elmúlt 16 éves, szívesen kiszakadna a mindennapok pörgéséből, szeret természetben lenni és fontosnak tartja a fejlődést és a kikapcsolódást.

A séta kb. 2 órás, fizikailag nem megterhelő.

Az esemény Budapesten, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyszínen lesz, a találkozó pontos helyéről később írunk információt.

A nyílt napunkon való részvételnek meghatározott részvételi díja nincs, de aki szeretné, támogathatja munkánkat, lehetőségei és belátása szerint.
Az esemény a későbbiekben rendszeresen megrendezésre kerül majd, kb. havi rendszerességgel, fix részvételi díjjal. A nyílt alkalom betekintő lehetőségként szolgál, meghatározott részvételi díj nélkül, így az érdeklődők szabadabb feltétekkel vehetnek részt a foglalkozáson.

Max. létszám: 12 fő

FIGYELEM: a részvétel regisztrációhoz kötött! Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 1.
Regisztráció: https://forms.gle/UVVAjLxVNTHc2wzR9

Csoportvezetők:
Rudolf Panka irodalomterapeuta
Kosztka Júlia tapasztalati outdoor tréner, szociális munkás

További információ: julia.kosztka@gmail.com vagy info@rudolfpanka.hu

Az aktuális egészségügyi előírásokat természetesen betartjuk és nagyon figyelünk egymásra a program során, gyertek bátran! :)

Résztvevők (1): dontpanic P