dontpanic P eseménye


dontpanic P>!

A Witcher pszichológiája workshop V. – Sárkányok és dzsinnek – mitológia

HelyszínBarcraft Nyugati, Budapest, 1065, Bajcsy Zsilinszky út 59.
Időpont2020. október 29., 18:00 – 2020. október 29., 20:00

A Witcher pszichológiája workshop V. – Sárkányok és dzsinnek (mitológia A vaják világában)

Folytatjuk a Witcher világának körüljárását, pszichológiai szempontból. Ezúttal a világ mitológiájának kérdéseiről fogunk beszélgetni.

Mi alapján?
Az est elsősorban Andrzej Sapkowski regényeire épít. Természetesen előfordulhatnak és megengedettek utalások a többi feldolgozásra is (sorozat, számítógépes játék, képregény stb.), ám elsődleges alapanyagunk a könyvek lesznek. A kötetek elolvasása azonban NEM feltétele az eseményen való részvételnek.

Kinek szól a program?
Bárkinek, akit érdekel a téma. Akkor is részt vehetsz az eseményen, ha nem olvastad az összes kötetet, és persze akkor is, ha mindent olvastál és láttál, ami Sapkowski világához köthető.

Hogy zajlik?
A program NEM előadás, hanem workshop, ami azt jelenti, hogy interaktív gyakorlatok és közös beszélgetés segítségével járjuk körbe a felmerülő kérdéseket. A folyamat során nemcsak a történetet ismerjük meg közelebbről, hanem a résztvevők lehetőséget kapnak rá, hogy reflektáljanak saját működési módjaikra, mélyítsék saját önismeretüket is.

Jöhetek akkor is, ha nem voltam a korábbi alkalmakon?
Persze! Az alkalmakat úgy építem fel, hogy az is tudja élvezni őket, aki most jön először, de az is, aki már részt vett korábbi esteken.

Mennyibe kerül és hogyan tudok jegyet venni?
Jegy ára: 3.000 forint
(Banki átutalással fizetendő. Utalási részletek a regisztráció után érkeznek.)

Regisztráció:
https://forms.gle/xT8M3ToUHqaRC3Ti8

Szeretettel várlak,
Rudolf Panka, irodalomterapeuta

Résztvevők (1): dontpanic P