dontpanic P eseménye


dontpanic P>!

A Witcher pszichológiája workshop III. – Sors vs. szabad akarat

HelyszínBarcraft Nyugati, Budapest, 1065, Bajcsy Zsilinszky út 59.
Időpont2020. augusztus 13., 18:00 – 2020. augusztus 13., 20:00

A Witcher pszichológiája workshop III. – Sors vs. szabad akarat

Folytatjuk a Witcher világának körüljárását, pszichológiai szempontból. Ezúttal a végzet és a szabad akarat kérdéseiről fogunk beszélgetni.

A harmadik alkalom témája a sors/végzet és a szabad akarat problematikája a Vaják világában. Sapkowski művein túl, de ennek kapcsán lehetőségetek lesz ránézni arra, hogyan gondolkodtok erről a kérdésről saját életetekben.

Mi alapján?
Az est elsősorban Andrzej Sapkowski regényeire épít. Természetesen előfordulhatnak és megengedettek utalások a többi feldolgozásra is (sorozat, számítógépes játék, képregény stb.), ám elsődleges alapanyagunk a könyvek lesznek. A kötetek elolvasása azonban NEM feltétele az eseményen való részvételnek.

Kinek szól a program?
Bárkinek, akit érdekel a téma. Akkor is részt vehetsz az eseményen, ha nem olvastad az összes kötetet, és persze akkor is, ha mindent olvastál és láttál, ami Sapkowski világához köthető.

Hogy zajlik?
A program NEM előadás, hanem workshop, ami azt jelenti, hogy interaktív gyakorlatok és közös beszélgetés segítségével járjuk körbe a felmerülő kérdéseket. A folyamat során nemcsak a történetet ismerjük meg közelebbről, hanem a résztvevők lehetőséget kapnak rá, hogy reflektáljanak saját működési módjaikra, mélyítsék saját önismeretüket is.

Jöhetek akkor is, ha nem voltam a korábbi alkalmakon?
Persze! Az alkalmakat úgy építem fel, hogy az is tudja élvezni őket, aki most jön először, de az is, aki már részt vett korábbi esteken.

Mennyibe kerül és hogyan tudok jegyet venni?
Jegy ára: 3.000 forint
Az eseményre kizárólag banki átutalással tudsz jegyet venni.

Regisztráció: https://forms.gle/4oZEfwqnk4abMfhh8

Szeretettel várlak,
Rudolf Panka, irodalomterapeuta

Résztvevők (1): dontpanic P

Kapcsolódó könyvek: Andrzej Sapkowski: Az utolsó kívánság · Andrzej Sapkowski: A végzet kardja · Andrzej Sapkowski: Tündevér · Andrzej Sapkowski: Tűzkeresztség · Andrzej Sapkowski: Fecske-torony · Andrzej Sapkowski: A tó úrnője · Andrzej Sapkowski: Viharidő

Andrzej Sapkowski: Az utolsó kívánság
Andrzej Sapkowski: A végzet kardja
Andrzej Sapkowski: Tündevér
Andrzej Sapkowski: Tűzkeresztség
Andrzej Sapkowski: Fecske-torony
Andrzej Sapkowski: A tó úrnője
Andrzej Sapkowski: Viharidő