dontpanic P eseménye


>!
dontpanic P

A Witcher pszichológiája workshop II. – De mi a vaják?

HelyszínBarcraft Nyugati, Budapest, 1065, Bajcsy Zsilinszky út 59.
Időpont2020. február 26., 18:00 – 2020. február 26., 20:00

A Witcher pszichológiája workshop II. – De mi a vaják?

Folytatjuk a Witcher világának pszichológiai körüljárását! Az első alkalommal rengeteg izgalmas kérdés felmerült, viszont egy ponton egymásra néztünk, és megállapítottuk, hogy tulajdonképpen nem is tudjuk pontosan megfogalmazni, ki is, mi is a vaják. Identitás ez? Szakma? Nem is ember? De akkor mi…?
Ennek megfejtésére vállalkozunk februárban, természetesen főként a pszichológia oldaláról.

Mi alapján?
Az est elsősorban Andrzej Sapkowski Az utolsó kívánság című novelláskötetére épít. Természetesen előfordulhatnak és megengedettek utalások a többi kötetre, a sorozatra és a számítógépes játékra, ám elsődleges alapanyagunk ez a könyv lesz. A kötet elolvasása azonban NEM feltétele az eseményen való részvételnek.

Kinek szól a program?
Bárkinek, akit érdekel a téma. Akkor is részt vehetsz az eseményen, ha nem olvastad a kötetet, akkor is, ha csak ezt olvastad, és persze akkor is, ha mindent olvastál és láttál, ami Sapkowski világához köthető.

Hogy zajlik?
A program NEM előadás, hanem workshop, ami azt jelenti, hogy interaktív gyakorlatok és közös beszélgetés segítségével járjuk körbe Geralt személyiségét. A folyamat során nemcsak Geraltot ismerjük meg közelebbről, hanem a résztvevők lehetőséget kapnak rá, hogy reflektáljanak saját működési módjaikra, mélyítsék saját önismeretüket is.

Hogyan jelentkezhetek?
A workshop formátum miatt a férőhelyek száma limitált, így, ha szeretnéd biztosítani a helyed a programom, mindenképpen regisztrálj az alábbi linken: https://tinyurl.com/u97tztk

Jöhetek akkor is, ha nem voltam a korábbi alkalmon?
PERSZE! Az alkalmakat úgy építem fel, hogy az is tudja élvezni őket, aki most jön először, de az is, aki már részt vett korábbi esteken.

Mennyibe kerül?
Részvételi díj: 3.000 forint
A helyszínen is fizethető, illetve előre is utalhatod. Részletek a regisztrációs íven.

Szeretettel várlak,
Rudolf Panka, irodalomterapeuta

Fb.: https://www.facebook.com/Rudolf-Panka-biblioterapeuta-%…

Résztvevők (2): dontpanic P, Popovicsp87 P