bfg3 P eseménye


bfg3 P>!

A Király és az Éhség: Mesék természetről, felnőtteknek

HelyszínVilágszép Alapítvány, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 18.
Időpont2020. január 29., 19:00 – 2020. január 29., 20:30

A mesemondás már kilencedik éve jelenti szívét-lelkét a Világszép Alapítvány gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekeket támogató programjainak. A mesélés számunkra híd a gyerekekhez, a rendszeres látogatások pedig biztos pontot jelentenek a gyermekotthonban élő kicsik-nagyok folyamatosan változó életében. A népmesék varázsa, a mesemondó és hallgató közötti különleges kapocs azonban nem csak a gyerekeké: most Ti, felnőttek is átélhetitek ezt a csodát! Gyertek el új, Hűvösvölgyi úti központunkba, merüljetek el a mesék csodálatos világában, pihenjetek egy órát úgy, ahogy utoljára talán kisgyerekként tettétek!

A Király és az Éhség: Mesék természetről, felnőtteknek

A régi mesék, legendák világában ember és természet egyensúlyban él – és ha az egyensúly megbomlik, annak mindig súlyos következményei vannak. Ez a mesemondó előadás olyan történetekkel van tele, amelyek nem csak a minket körülvevő állat- és növényvilág csodáiról szólnak, de azt is megmutatják, mi történik, ha nem vállalunk felelősséget a környezetért, amelyben élünk.

Ha az eseményen részt vesztek, nemcsak egyedi élménnyel gazdagodtok, de jót is tesztek: hozzájárulásotokkal gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekeket segítő munkánkat támogatjátok.
Javasolt adomány: 2500 Ft

Facebook-esemény:
https://www.facebook.com/events/457886301764789/

Résztvevők (1): bfg3 P

Kapcsolódó alkotók: Zalka Csenge Virág