makitra P eseménye


>!
makitra P

A Szegedi Egyetemi Színház (SZESZ) bemutatja: Kortárstánc interjú a vámpírral – táncelőadás Anne Rice Interjú a vámpírral című története alapján

HelyszínSzegedi Pinceszínház (Dugonics tér 2.)
Időpont2012. november 10., 19:00 – 2012. november 10., 22:00

Idén is megrendezésre kerül Szegeden az Őszi Kulturális Fesztivál, amely számos zenei, színházi, irodalmi programmal várja az érdeklődőket. Ennek egyik eseménye lesz Anne Rice Interjú a vámpírral c. regényéből készült táncelőadás is.

Louis küzd lelkiismeret-furdalást nem ismerő párja és alkotója, Lestat ellen, lázadó teremtménye és szeretője ellen, őrlődik az elvei és vágyai között. Feloldódást egyedül az hozhat a számára, mikor elfogadja saját magát a vágyaival és elveivel együtt, úgy, ahogy van. Az ismerős történet elmesélése a tánc nyelvén történik szavak nélkül. Mindenki számára ismerős érzés, mikor tudatában vagyunk annak, hogy égető vágyaink kielégítéséért súlyos árat kell fizetnünk. A legnagyobb büntetés pedig saját lelkiismeretünk kínzása, amit megpróbálunk elnyomni az érzékek kényeztetésével. Ám az egyetlen kiút az igazi természetünk elfogadása lehet.
Táncolják: Vörös Balázs, Peták Róbert, Pócsa Petra, Opavszki Lilla, Vőneki Brigitta
Koreográfus: Rózsa Miklós
Rendezte: Varga Norbert
Belépőjegy 1.000 Ft, elővételben 800 Ft, diák/nyugdíjas 700 Ft, elővételben 600 Ft

További információk: http://www.szegedipinceszinhaz.hu/

Résztvevők (1): makitra P