Lau1982 eseménye


>!
Lau1982

12 hónap, 12 könyv klubtalálkozó Szabados Ágnes részvételével

HelyszínSomogyi -könyvtár, I. emeleti folyóiratolvasó (6720, Szeged, Dóm tér 1.)
Időpont2018. december 19., 17:00 – 2018. december 19., 18:30

Olvasásnépszerűsítő csoportot hozott létre Facebook-oldalán Szabados Ágnes, az RTL Klub hírműsor-vezetője, az SZTE BTK óraadó tanára.
A Nincs időm olvasni – 12 hónap, 12 könyv csoport tagjainak száma folyamatosan nő, az oldalt már több mint tízezren látogatják.
A kihívás első vidéki közönségtalálkozója 2018. áprilisában volt Szegeden, a Somogyi-könyvtár Hangoskönyvtárában, majd ezt követte még két újabb rendezvény.
A sikerre való tekintettel a klub ismét folytatódik, vendégünk ezúttal Borbás Edina, MTA SZAB-médiadíjas és Los Angeles Cinefest-díjas forgatókönyvíró, író.
A rendezvény ingyenes.

Az alapító a szegedi kezdeményezésről:
„Szeged mindig is második otthonom lesz, itt váltam felnőtté, itt kezdődött a karrierem, ezért különösen boldoggá tesz, hogy a Nincs időm olvasni kihívás első vidéki klubja éppen Szegeden indult el áprilisban. A tavaly január óta dübörgő, országos olvasós kihívásban már több, mint 6000 ember van, és büszkén mondhatom, hogy Budapest után Szeged a második város a tagok száma alapján! Ez arra enged következtetni, hogy a szegediek könyvbarátok!”

Résztvevők (6): Lau1982, szabadosági, reka0330, alettakata, Zsófiolvas, Ildikó_Libor

Kapcsolódó könyvek: Szabados Ágnes: Van időm olvasni – Olvasónapló

Szabados Ágnes: Van időm olvasni – Olvasónapló

Kapcsolódó alkotók: Szabados Ágnes