Reelka értékelése


Reelka>!
Szurovecz Kitti: Borostyánkönny

Jó néha olyan könyvet olvasni, amiben semmiféle természetfeletti lény sincs. Sokszínű, a házvezetőnőktől a maffiózókig minden van benne, mégse zavart össze a sok szereplő, a cselekmény dinamikus, lassan bontakozik ki, lépésről-lépésre, és minden fejezet végén ledöbbentem volna ha már nem olvastam volna online xD .


Szurovecz Kitti: Borostyánkönny

Szurovecz Kitti: Borostyánkönny

A Gyémántfiú hősei, Heily és Nick, a világhírű színész szerelmespár rengeteget szenvedtek azért, hogy a kapcsolatuk beteljesülhessen. Most csöndes boldogságban készülnének életük nagy napjára: az esküvőjükre.

Csakhogy mindezt ellehetetleníti a múlt kísértete. A szerelmespároknak általában kilenc hónapja van arra, hogy feldolgozzák egy csoda érkezését. Heilynek és Nicknek erre csak másodpercek jutnak, s miközben egymást érik az életükben a nehézségek, a háttérben egy háborgó lélek a legnagyobb kincsükre feni a fogát. A kialakult helyzet alaposan próbára teszi az „álompár” kapcsolatát. Vajon meddig megy el egy nő az igaz szerelemért? Képes-e legyőzni a múlt démonjait? Vajon mi kell ahhoz, hogy egy férfi igazi apává váljon? Vajon van-e kiút a halálfélelemből, akkor, ha a sors a torkunknak szegez egy éles kést?

Szurovecz Kitti Gyémántfiú című regénye 2011-ben az olvasói szavazatok alapján 5. helyezést ért el a Libri Aranykönyv Díj versenyén. A Borostyánkönnyben az írónő – kedvelői biztatására – fűzte tovább Heily és Nick történetét. A trilógia második része sok-sok meglepetést tartogat a romantikus, hollywoodi krimik szerelmeseinek!