Heleny I értékelése


>!
Heleny I
Sheila O'Flanagan: Egy igazán különleges férfi

Sheila O'Flanagan: Egy igazán különleges férfi Közelebb lehet, mint gondolnád

Talán most történt meg először, hogy pénzkidobásnak éreztem egy könyv megvásárlását. A koncepció az volt, hogy olvasok valami könnyed kis limonádét, ami jót tesz a lelkemnek. Ehelyett a végére úgy voltam, hogy rohadjak meg, akkor is elolvasom, ha már megvettem. 470 oldal előre tudott marhaság, 4oldal felesleges karakterhalmozás után 1 oldalnyi értelmes (?) olvasmány. Erről a különleges férfiról pedig alig olvashatunk. Mazohistáknak ajánlom.
Bővebben: http://helenycrow.hu/component/content/article/53-egy-i…


Sheila O'Flanagan: Egy igazán különleges férfi

Sheila O'Flanagan: Egy igazán különleges férfi

Romy Kilkenny imád Ausztráliában lakni. Tárasági életben sosincs hiánya, úgy tűnik, a munkahelyén is komolyabb feladatot bíznak rá, és boldogan él Keith házában. Ám az egészben az a legjobb, hogy kellő távolságra lehet őrjítő családjától. Amikor azonban befut a telefonhívás, hogy feltétlenül haza kell térnie Írországba, a lány élete fenekestül felfordul.

Romy rendkívül csinos édesanyja, Veronica sosem értette meg legkisebb gyermekét. Romy minden igyekezete ellenére úgy érzi, két féltestvére mellett ő a család hamupipőkéje.
A bátyja Darragh, boldog házasságban él a tökéletes Giselle-lel,míg a nővére, Kathryn a gazdagok csillogó életét éli New Yorkban. Így a hazaérkező Romy még inkább kívülállónak érzi magát közöttük, mint valaha. Ráadásul egyfolytában arra gondol, bárcsak ne csókolta volna meg Keitht a repülőtéren indulás előtt! Hiszen a fiú a legjobb barátja, nem pedig a szerelme!

Sheila O'Flanagan legújabb kötete a családi életből adódó örömöket és keserűségeket járja körbe. Megmutatja, hogy sosem tudhatjuk, mikor tűnik fel egy igazán különleges férfi a sarkon, méghozzá abból az irányból, ahonnan nem is vártuk volna…

Hirdetés