ditke3 értékelése


ditke3>!
Sándor Anikó: El Camino

Sándor Anikó: El Camino Az út, ami hazavisz

Eddig a könyvig szinte semmit sem hallottam El Camino-ról. Már maga az olvasása is megváltoztatott bennem sok mindent, de a legfontosabb, hogy végig kell járnom az utat!!!!! Első 50 évem lezárására kaptam, szülnapomra. Vagy lehet, hogy a következő 50 év kezdetét határozza meg?


Sándor Anikó: El Camino

Sándor Anikó: El Camino

Akik túlélték a halál pillanatát, azt mondják, pár másodperc alatt lepereg a szemük előtt az életük. De csak ott, az utolsó pillanatban kristályosodik ki a lényeg – akkor általában már késő.
Én negyven napot kaptam a sorstól, hogy végignézzem életem filmjét – még időben. Mint amikor a sötétben váratlanul felkapcsolják a villanyt… Megismerhettem a lényeget… Zarándoklatra indultam, fájdalmas vezeklés lett belőle. Egy olyan „bűnért”, amiről nem is tudtam, hogy elkövettem. Amit itt leírtam, nem a képzelet szüleménye. Legyalogoltam a nyolcszáz kilométert, és átéltem minden pillanatát. Remegtem a döbbenettől, amikor kézzel foghatóvá vált a csoda, és sírtam a zavarodottságtól, amikor nem értettem, mi történik velem. Ha más meséli, amit ott átéltem, azt mondom, túl színes a fantáziája.

Hirdetés