Akos_Kirsch I értékelése


>!
Akos_Kirsch I
Kevin J. Anderson: Új rend

Mint nagy Star Wars rajongó, természetesen ez a trilógia is megvan és nekem nagyon tetszik. A legelső rész – Új rend – kicsit lassan indul be, de ez abszolút megfelelő így, mivel a további könyvek cselekményét remekül megalapozza. Egyik kedvenc trilógiám, mely ebben az univerzumban játszódik, így a legelső kötettől az utolsóig számomra maximális Star Wars élményt nyújt mindig is. Bátran ajánlom azoknak, akik szintén rajongók.


Kevin J. Anderson: Új rend

Kevin J. Anderson: Új rend

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Han és Csubi diplomáciai feladatot kap: a Kessel kereskedőbolygóval kell kapcsolatot kialakítaniuk, ám ehelyett rabszolgaként a bolygó szörnyekkel teli fűszerbányájába kerülnek. Eközben Qwi Xux, a zseniális tudós megalkotja minden idők legszörnyűbb fegyverét, a napzúzót, melynek pusztító ereje mellett még a Halálcsillag is eltörpül.
Luke Skywalker visszatér ifjúkori megpróbáltatásainak színhelyére, hogy mestereinek útmutatása szerint Jediket neveljen, s létrehozza a fénykardforgató igazságkeresők Új Rendjét.
A Birodalom egy, még létező bázisa azonban hírt kap az eseményekről, – és kezdetét veszi a harc újabb fordulója, az egyik oldalon a Régi Köztársaság, a másikon Palpatine császár örököseivel…

Hirdetés