mdmselle I értékelése


>!
mdmselle I
Jeaniene Frost: Karó és sírhant

Ez még viccesebb volt, mint az első kötet, de legalább dupla annyiszor szerepelt benne a „szortyintott” szó. Teljesen kikészített! Ha minden szortyintásnál kitépnék egy szőrszálat a fordító orrából, akkor a sorozat végére tök kopasz lenne a orraluka.
– És meg is érdemelné! – szortyintotta megvetően az olvasó.

39 hozzászólás

Jeaniene Frost: Karó és sírhant

Jeaniene Frost: Karó és sírhant

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Cat miután leszámolt egy veszedelmes emberkereskedő bandával és fájdalmas búcsút vett vámpír szerelmétől, új névvel és személyazonossággal él tovább. Az FBI egyik különleges és szupertitkos csoportjának vezetőjeként küzd a gyilkos vámpírok ellen. Minden oka meglehetne az elégedettségre, de a sötét múlt árnyai újra kísérteni kezdik. Megváltozott élete új szerelmet is tartogat, ám egy esküvőn váratlanul ismét Bones mellé sodródik, akinek nagyobb szüksége van rá, mint eddig bármikor…
Jeaniene Frost Cat és Bones vámpírvadász sorozata fergeteges sikert arat a vámpírrománc rajongóinak körében. Humorral, érzékiséggel, és hihetetlen izgalmakkal teli könyveit felejthetetlen karakterekkel népesíti be. A Cat és Bones páros egycsapásra világhírű lett, a sorozat pedig vezeti a sikerlistákat.

Hirdetés