padamak értékelése


padamak>!
Edgar Rice Burroughs: Tarzan és az őrült

Ezt ügyesen megszerkesztette Burroughs! Az volt az érzésem, hogy a 33 (még alcímekkel is ellátott) fejezetre felosztott történet eleinte egységes egész volt, aztán a legizgalmasabb részeknél szedte szét a a szerző, a fejezetek végén otthagyva a szereplőket egy-egy veszélyes krízisben – az olvasót meg a továbbolvasás kényszerében. Haladtam is vele gyorsan, főleg hogy elég szellős, nagybetűs kiadvány.


Edgar Rice Burroughs: Tarzan és az őrült

5.000 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár
Edgar Rice Burroughs: Tarzan és az őrült

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Megperdülnek a dobok, és a sötét dzsungel fölött messze száll a hihetetlen, félelmetes üzenet: Tarzan ellenség lett! Öljétek meg! A fehérek vérdíjat tűztek ki a fejére, a bennszülöttek lándzsákkal lesnek rá, egyedül az állatok érzik, hogy a Dzsungel Királya nem változhatott meg.
Ki hát az a különös fehér ember, aki Tarzannak hazudja magát, és aki nagy majmok csapatával járja a dzsungelt?
Az igazi Tarzan csak annyit tud, hogy el kell pusztítania. A kannibálok földjén át vezet az útja ellensége után, Afrika sötét mélyére, ahol szinte megállt az idő. Összecsapások és intrikák gátolják, körülötte barátság és szerelem szövődik, vannak, akiket a kapzsiság hajt veszélybe.

Csodálatos és szinte elképzelhetetlen kalandok során menekülnek meg hőseink, és győzi le Tarzan eddigi legnagyobb ellenségét: önmagát.

A Tarzan és az őrült a remek sorozat legújabb, magyarul még meg nem jelent kötete. A megtestesült kaland!