krisztina0419 értékelése


>!
krisztina0419
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Hát ha a világon léteznének ilyen férfiak,mint Nick azt hiszem az maga lenne a Paradicsom. De mivel nincsenek ezért hívjuk a bolygónkat Földnek. Hihetetlen volt az, hogy kb.5 nap után Nick teljes bedobással ápolta Rosaliet. A valóságban nehéz elképzelni az ilyet. Azzal viszont nagyon levettem engem a lábamról, hogy szeretett főzni, és takarítani.
Rosalie. Hm. Egy kicsit szeleburdi, karrierista nő,aki megfogta az Isten lábát mégis hadakozik ellene. Vak vagy lányom????
Kicsit nekem olyan mondvacsinált volt a konfliktus, hogy nem mondja meg a nevét, mégis tudja. Meg akarja szerezni a céget, de a lány mégis tisztában van vele, aztán egy kis piti vita miatt miatt ,minden megbeszélés nélkül elhagyom a másikat.
A pozitív az volt, hogy a lány nem volt modell alkat( a végére mégis tökéletessé vált :( )
Ám ha valaki ki akar ebből a realista világból szakadni, ajánlom neki, hiszen az írónő stílusa teljesen magába szippantja az ember lányát.

7 hozzászólás

Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Rosalie Ronaldi minden, csak nem konyhatündér…
Dominick Romeo azonban imád főzni, takarítani, elképesztően gazdag és jóképű.

Dominick Romeo Donald Trump brooklyni megfelelője, csak éppen rendes frizurája van, szuperül néz ki, és elképesztően gazdag. Egy este munkaruhában beugrik egy vontatókocsiba és hazafelé igyekszik, amikor meglátja a defektes kocsija mellett toporgó, spanyolul szitkozódó Rosalie-t. Felajánlja neki, hogy hazaviszi, és másnap megjavítja az autót. A lánynak fogalma sincs, hogy egy milliomossal beszélt meg randevút másnap estére, és Nick örül, hogy valaki végre önmagáért, nem pedig a pénzéért kedveli.
Rosalie tanácsadóként segít a csőd szélére sodródott vállalkozásokon, és az egyik új ügyfele pont egy olyan autókereskedés, melyre Nick is szemet vetett. A férfinak mielőbb színt kell vallania, nehogy a lány rájöjjön a titkára, de sehogy sem bírja rászánni magát.
Sok vicces fordulat után végre mindketten rájönnek, hogy az ég is egymásnak teremtette őket.

Hirdetés