Vicky3 P értékelése


>!
Vicky3 P
Laurell K. Hamilton: A kárhozottak cirkusza

Újraolvasás:
Hát unatkozni azt nem lehetett olvasás közben:) teljesen magával tud ragadni Hamilton stílusa és csak így látom igazán, hogy mennyire hiányzott nekem a későbbi kötetekből ez a pörgés.
És hát feltűnt Richard is….és engem a hideg rázott. Tudom, hogy itt még nem idegesítő, de így, hogy tudom, hogy milyen lesz később legszívesebben megráztam volna Anitát és az arcába üvöltöm, hogy: „Fuss! Vagy lődd le!”


Laurell K. Hamilton: A kárhozottak cirkusza

Laurell K. Hamilton: A kárhozottak cirkusza

Mindenki Anitát akarja. Ő ezt még hízelgőnek is találná. Ha nem az élete forogna kockán. Elég csak rápillantania az első áldozatra, és Anita Blake számára rögtön nyilvánvalóvá válik: vérszomjas vámpírok falkája szabadult rá St. Louisra, akik egy gyilkosságnál nem fognak megállni. De azt ő sem sejti, hogy hamarosan egy hatalmi harc kellős közepén találja magát, melyben a tét a város feletti uralom megszerzése. Az események egyre bonyolódnak, az áldozatok száma pedig rohamosan nő. Vajon elég erős lesz-e Jean-Claude – a város jelenlegi ura – ahhoz, hogy megvédje hatalmát? És kicsoda valójában Richard, Anita titokzatos, új hódolója? Anitának minél gyorsabban cselekednie kell, és nagyon úgy tűnik, csak rossz választásai vannak, ha életben akar maradni. A Kárhozottak Cirkuszában pedig már minden készen áll a végső, nagy összecsapásra.

Hirdetés