adroszler értékelése


>!
adroszler
Katherine Center: Szépségtapasz

Ez a könyv nálam most nagyon betalált. Szinte minden oldalon bólogattam, mosolyogtam, nevettem, szomorkodtam. Kisgyerekes szülőknek kötelező olvasmánnyá tenném. A borító és a magyar címe is szuper.
Két kisfiút nevelgetve-szeretgetve-terelgetve teljes szívemmel átéreztem a főhősnő napi problémáit, tökéletes öniróniával kezelt kríziseit.


Katherine Center: Szépségtapasz

Katherine Center: Szépségtapasz

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Lanie Coates egy nap rádöbben, hogy nem ilyen életre vágyott. Hiába van három fia, akiket imád, hiába büszke a férjére, akiből egyszer talán híres zeneszerző lesz, hiába valósult meg számára az „amerikai álom", mégsem boldog. Kétségbeesetten próbál visszaemlékezni fiatalkori álmaira, de minden energiáját lekötik a gyerekek, és képtelen kiszabadulni a hétköznapok taposómalmából. Végül egy szerencsétlen találkozás egy régi iskolatárssal megadja neki a lökést, amely ahhoz kell, hogy megváltoztassa az életét.

Lanie nekiáll, hogy kihalássza a pelenkás doboz aljáról azt a ragyogó embert, aki azelőtt volt, mielőtt az anyaság minden mást kiszorított az életéből. Sportolni kezd, visszatalál régi hobbijához, megpróbál új életet lehelni szexuális életébe, és legfőképpen azért küzd, hogy elhitesse önmagával: még mindig szép – bár ez utóbbi sokkal nehezebb feladatnak bizonyul, mint gondolta. Az idő múlásával egyre elkeseredettebben vágyik arra, hogy újra régi önmaga legyen – ám ezt egyáltalán nem olyan könnyű elérnie, főleg miután rádöbben, hogy a nagy átalakulással a házasságát is veszélybe sodorja…

„Hajszálpontos leírása annak a kimerítő és gyönyörű időszaknak, amit anyaságnak hívunk. Tiszta szívből szurkoltam az írónőnek, és együtt nevettem vele"

– Marisa De Los Santos –

Hirdetés