Róka P értékelése


>!
Róka P
Christine Biernath: Gólyaregény

Kezdetben, amikor megláttam, és kihoztam, nem hittem volna, hogy falni fogom az oldalakat, hogy minél előbb a végére akarok majd érni, hogy megtudjam, hogyan alakul végül Nadine, Rick és a babájuk sorsa. Elég szkeptikusan álltam hozzá, hisz engem ez a probléma már nem érint (legalábbis így, ebben a formában nem, hogy gyerek vagyok még, és hogyan fogok leérettségizni meg egyetemre menni, de igen, azért engem is hirtelen érne – értitek, ugye?), nemigen lennék leányanyának mondható, édesanyám ugyanennyi volt, amikor engem a világra hozott. De aztán, ahogy fentebb is írtam, belekezdtem, és nem bírtam letenni. Bevallom, idegesített, hogy Nadine ennyire idegeskedik, és nem bír nyugton maradni, vagy hogy is mondjam. Ám nem akarok ítélkezni felette, nem kerültem soha ilyen helyzetbe, másrészt pedig, megértem őt, és úgy érzem, jogosan volt kiakadva Rickre (részben jogosan). Inkább drukkoltam neki, nekik, hogy legyen elég ereje mindezt végigcsinálni. Tulajdonképpen – ha nem is olyan cukormázas ez a „happy end” – jól alakultak a dolgok, és a lezárás ígéretes jövővel kecsegtet.

Ez már csak az én különös perverzióm, hogy egyszer kiszámoltam, hogyan lehetne olyat, hogy az üknagyszülő és az ükunoka egy jelenben éljenek: és igen, valahogy így számoltam, hogy mindenkinek olyan 15-16 évesen kellene szülni, és akkor össze is lehetne hozni ezt. Hát, ebben a regényben ezt sikerült, tehát, valamennyire helyesek voltak a számításaim :D


Christine Biernath: Gólyaregény

Christine Biernath: Gólyaregény

A hórihorgas, csupa szeplő Nadine sosem hitte volna, hogy egy igazi szépfiú képes belé szeretni. Ráadásul Rick nem csupán jóképű, hanem okos és laza is, egyszóval az a típus, akiről minden tizenhat éves lány álmodozik. Nadine azonban nem csak álmodozni akar, ő át szeretné élni a szerelem minden szépségét. A fordulatokban gazdag, komoly témát feszegető regény bemutatja egy nehéz döntés minden kínját, felelősségét.

Hirdetés