GaborDori értékelése


>!
GaborDori
B. M. Grapes: Jóslatok hálójában

A Jóslatok hálójában igazán remek könyv!!! Hogy miért? Mert a történet fordulatos és izgalmas, a szerző az első oldaltól az utolsóig fenntartja a feszültséget, nem ereszti el az olvasót, szinte hajszolja át az egész könyvön. Olvasás közben végig azt éreztem, hogy sietnem kell, mert különben lemaradok valamiről, a következő „élményről”, a következő meglepő fordulatról!
A karakterek abszolút szerethetőek, hétköznapiak, mint mi vagyunk. A borító hátoldalára írtam, hogy: „Mire minden rejtély megoldódik, gazdagabbak leszünk néhány nagy felismeréssel is.”, és ezt az állításomat változatlanul fenntartom. A nagy felismerések olyan titkokat takarnak, amelyeket mindannyian ismerünk, de hajlamosak vagyunk megfelejtkezni róluk.
Bár a könyv egy középiskolában játszódik, mégsem csak a középiskolások figyelmére tarthat igényt, én felnőttfejjel is ugyanolyan élvezettel olvastam, mint a szereplők korosztályához tartozók is fogják!
Gratulálok a szerzőnek, és mindenkinek jó szívvel ajánlom ezt a könyvet!


B. M. Grapes: Jóslatok hálójában

B. M. Grapes: Jóslatok hálójában

Egy nap a Hot Hill-i középiskola faliújságjára valaki kifüggeszt egy Mai hírek feliratú lapot, melyről rövidesen kiderül, hogy nem a múltban megtörténteket meséli el, hanem a jövőre vonatkozó jövendöléseket tartalmazza. A megjósolt események sorra bekövetkeznek. Három lány a rejtélyes jóslatok nyomába indul. Megpróbálják kinyomozni, ki írja a jövendöléseket, mi az író célja velük és ki a titokzatos JJ. Azok azonban, akik mélyen beleássák magukat a nyomozásba, életveszélynek teszik ki magukat.

Hirdetés