acujaknis értékelése


acujaknis>!
Thich Nhat Hanh – Lilian Cheung: Zamat

Thich Nhat Hanh – Lilian Cheung: Zamat Tudatos étkezés, tudatos élet

Azért olvastam mert még enni is rohanva szoktam…tiszta zizi élet. Hónapokig tartott a hatása, tudtam arra figyelni, amit épp teszek vagy akár eszek :) Most elolvasom újra

3 hozzászólás

Thich Nhat Hanh – Lilian Cheung: Zamat

Thich Nhat Hanh – Lilian Cheung: Zamat

Bár mindannyian tudjuk, hogy a fogyáshoz kevesebbet kell ennünk és többet kell mozognunk, valamiért mégis mindig megakadunk. Jó szándékkal kezdünk bele a különböző fogyókúrás programokba, de nem tudjuk őket betartani, és csak őrlődünk a szégyen és bűntudat körforgásában. Megakadunk a múltban, és képtelenek vagyunk a jelenben élni – abban a pillanatban, amikor meglenne rá a hatalmunk, hogy változtassunk az életünkön.
A Zamat szerzői, a világszerte elismert zen mester, Thich Nhat Hanh és a Harvard Egyetem táplálkozási szakértője, dr. Lilian Cheung megmutatják, hogyan vessünk véget egyszer és mindenkorra a súlyunkkal folytatott küzdelemnek. Gyakorlati tanácsaikkal segítenek szokásaink gyökereinek feltárásában, és elvezetnek cselekedeteink átformálásához. A jelen pillanat tudatosítása és cselekedeteink mozgatórugójának felismerése tesz képessé minket arra, hogy ne érezzük magunkat rosszul, és elkezdjük megváltoztatni a viselkedésünket. A Zamat nem csupán az áhított egészséges testsúly és jó közérzet elérésében segít, de az élet minden pillanatban elérhető gazdagságát is felszínre hozza.

Hirdetés