Nicky_ értékelése


>!
Nicky_
Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt

Bátran kimerem állítani, hogy imádtam! Folt karaktere, a titokzatos, sármos pasas, aki még ráadásul veszélyes is, felkeltette a figyelmem(jóó, hát kicsit átlagos, ha a mai főhős trendet nézzük.:) :) ) Valahogy az utolsó percig is elhittem, hogy Ő az, a gonosz. Hogy tényleg ő az?..olvasd el. :)
Vee-t gondolom nem csak én akartam kinyírni. Én ilyen barátnőt nem kérek, köszönöm szépen, visszaviszem a selejtes termékek közé.
Összességében, egy könnyed kis történet,romantikával, akcióval, fantasy-val fűszerezve. Én szerettem és várom a folytatást. :D


Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt

Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

EGY SZENT ESKÜ. EGY BUKOTT ANGYAL. EGY TILTOTT SZERELEM. A romantika nem szerepelt Nora Grey tervei között. Az iskolában egy sráchoz sem vonzódott különösebben, akármennyire is próbálta erőltetni legjobb barátnője, Vee. Aztán feltűnt Folt. Simulékony mosolyával és tekintetével, amivel mintha a lány veséjébe látna, Folt legjobb belátása ellenére is vonzza Norát. Azonban néhány rémisztő találkozás után Nora már nem tudja, kiben bízzon. Úgy tűnik, Folt mindenhol ott van, ahol ő is, és többet tud róla, mint a legközelebbi barátai. Nora nem tudja eldönteni, hogy a fiú karjaiba kellene-e omlania vagy inkább menekülni és elrejtőzni előle. És mikor megpróbál válaszokat találni, egy olyan igazságot fedez fel, ami sokkal nyugtalanítóbb, mint amit Folt közelsége okoz. Végül egy ősi csata közepén találja magát, halhatatlanok és bukottak között és mikor arra kerül a sor, hogy ki mellé álljon, a rossz választás Nora életébe kerül.

Hirdetés